lileryyy kullanıcısının son içeriği

1. lileryyy

Yardım mi kilit açma durumu

ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi hesap cihaz ekle tıklayınca başarılı yazıyor daha sonra fastboot modunda bilgisayara takıyorum telefonu kilit açma işlemleri sırasında mi kilit aç hatası veriyor bilgisayarda ne yapmam lazım?
  2. lileryyy

Yardım parlaklık

güneşte ekran çok az görünüyor parlaklık full olmasına rağmen ne gibi çözüm olabilir?
  3. lileryyy

Çözüldü MIUI v11 V11.0.2.0 Endonezya Rom ve Google Drive

bu sürüme geçmeyi düşünüyorum ama endonezya olduğu için google servisleri yok diyorlar, whatsapp yedekleri google drive ' a aldı. bu sürüme geçince tekrar yedekleri yükleyebilirim dimi problem olmaz?
  4. lileryyy

Soru batarya

garanti telefonun bataryasını ücretsiz değişim yapıyor mu ücret alıyor mu? ( saçma soru gelebilir ama garantisini bozmayı düşünüyorum o yüzden )
  5. lileryyy

Yardım miui 12 tema sorunu

miui 12 olunca temalardan indirdiğim temalar simge falan oluyor ama şarj kısmını gösteren yer değişmiyor sorun ne?
  6. lileryyy

Yardım miui 12 kasma sorunu

hard reset attım ama yine de miui 11 de ki gibi hızlı stabil değil yavaşlık söz konusu o yüzden miui 11 e dönme yolu var mıdır nasıl ?
  7. lileryyy

Yardım şarjım çabuk bitiyor

10-11 saat ekran süreleri almam lazımken artık 7-8 saati zor görmeye başladım normal mi bu?
  8. lileryyy

Yardım şarj hakkında?

bazı yerlerde şarjı sonuna kadar kullanmak %3 gibi veya 0 a kadar, pilin ömrünü bitirdiğini söylüyor bu doğru mu?
  9. lileryyy

Yardım pil göstergesi

sayıların biri küçük biri büyük bunu düzeltme imkanımız var mı?
  10. lileryyy

Yardım Şarj sorunu

Oyun oynarken şarj olmuyor ne yapmam lazım
Üst Alt