lightmoon kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Hafıza Problemi

Nasıl yapmalıyım, teknik konularda bilgim sınırlı. Biraz bilgi verebilir misiniz Çok teşekkür ederim
  2. L

Soru Hafıza Problemi

Merhaba Telefonum 128 GB, Mi5sPlus Şu an hafıza durumum dolu görünüyor. Çeşitli 105 GB!!! Çeşitli nedir ve ne yapmam lazım, bütün hafıza dolmuş durumda....
  3. L

Yardım Mi5s Plus 4.5 G Desteklemiyor mu

Merhaba Turkcell hat kullanıcısıyim. Sim kartim 4.5 g uyumlu olduğu halde telefonum 4.5 g ile uyumlu olmadığı yönünde uyarı alıyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Mi5s Plus 4.5g ile uyumlu diye biliyorum ama?
  4. L

Yardım Sildiğim Mesajlar Geri Geliyor

Merhaba Mi5s plus ta zaman zaman mesajlar bölümünde silmiş olduğum mesajların yeniden yüklendiğini görüyorum. Neyi atlıyorum anlamadım? Tekrar tekrar silmek zorunda kalıyorum bu durumda Neden olabilir?
  5. L

Yardım Mi5s PLus Sesli Klavye Sorunu

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü ancak şu an sadece tarayıcıda mikrofon simgesi gözükmüyor
  6. L

Cevap verecek yok mu acaba?
  7. L

Yardım mi 5s plus almak istiyorum.

İkinci el düşünüyorsanız elimde 3 ay kullanılmış Mi5s PLus var (128 GB, &Gb Ram, Snapdragon 821 işlemci) Sııfır olarak alındı Ankaradayım bende
  8. L

Merhaba Mi5s Plus kullanıcısıyım Google klavye yüklü telefonumda, fakat klavyemde mikrofon işareti çıkmıyor, sesli klavye kullanamıyorum. izinler, google klavye ayarları vs inceledim fakt bir sonuca ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim
  9. L

Satış Xiaomi KALİTELİ Kılıflar = Redmi Pro(3 adet), 5s plus(1adet), Redmi 4 Prime (1 adet), Note 3 Pro(1)

Merhaba Mi5s Plus kapaklı kılıf istiyorum bir de ekran koruyucu. kapaklı kılıf modelleriniz nasıl öğrenebilir miyim?
  10. L

Yardım Mi 5s PLus Notlar Yardım....

Çok teşekkür ederim :)
  11. L

Yardım Mi 5s PLus Notlar Yardım....

Merhaba Mi5s Plus kullanıyorum. Notlar kısmında Notları Gizle dedikten sonra Notlarımı nasıl yeniden görebilirim, bilginiz var mı?
Üst Alt