lifekiss1907 kullanıcısının son içeriği

1. lifekiss1907

Soru HyperOs güncelleme

Arkadaşlar şimdi ben de 13T Pro BL açık Y.D. cihaz var. Aldığımda miui14 yüklüydü ben fastboot ile HyperOS A14e geçiş yaptım. Ancak BL açık olunca güncelleme almıyormuş cihaz hiçbir şekilde. Şimdi işin özü merak ettiğim sorular şunlar. 1- BL kapatsam benim için bir sorun olur mu ? (Direnç...
  2. lifekiss1907

Yardım 13T pro NFC sorunu

Hocam bu cihazda direnç yönetimi ile kayıt olunca NFC çalışmıyor mu bilgisi olan var mı ? Benim cihazda bu şekilde sorun var gibi kart yada kimlik okutuyorum ses geliyor ancak saçma sapan şeyler acıyor telefon.
  3. lifekiss1907

Rom Mi 9SE Masik 6.7 Stable [29/8/2019]

Evet haklısınız Sirius benim ki. O zaman konunun linkinin düzenlenmesi gerekli. Google linki yanlış Sirius indiriyor. Teşekkür ederim grus hemen indiriyorum.
  4. lifekiss1907

Bu konuda olan rom'u indirdim ama yanlış mı olmuş.
  5. lifekiss1907

Ne yapabiliriz peki ? Bilgisi olan var mıdır ilk defa böyle birşey ile karşılaştım.
  6. lifekiss1907

this rom not for your device ! Updater proces ended with ERROR: 7 Error installing zip file '/sdcard/Masik X 6.7 Sirius.zip' - Arkadaşlar romu yüklemeye çalıstığımda bu hatayı alıyorum neden. Twrp ile yapmıyor muyuz kurulum ?
  7. lifekiss1907

Bu rom nasıl arkadaşlar. Kullananlar aydınlatabilir mi ? Pil konusunda özellikle.
  8. lifekiss1907

Yardım Mi 9se tel. görüşme donması

Düzenlendi
  9. lifekiss1907

Yardım Mi 9se tel. görüşme donması

Merhaba dostlar. Telefon görüşmesi yaptıktan sonra donma yaşıyorum. Sebebi nedir acaba. Dokunmatik felan çalışmıyor ekran donuyor çok kısa bir süreliğine. Mi Room 9.8.29 sürümü yüklü. Rom ile ilgili bir sorun mudur acaba romu kullanan veya bu tarz bir sorunla karşılaşan cözümleyen oldu mu ?
  10. lifekiss1907

Sohbet Mİ9 SE Fotoğrafları

Bana uyar
  11. lifekiss1907

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Ben de acayip şarj yemiş. Mobil veri wifi kapaliyken yaklaşık 2.5saatte %25 şarj yemiş telefon bostayken. Tüm arka plan uygulamaları da kapalıydı.
  12. lifekiss1907

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Magisk kurulmuyor ben de bu sürümü yükledim anlamadım
  13. lifekiss1907

Çözüldü Cihazım fastbootta kaldı

Fastboot ekranından rom dosyalarını tek tek elle flashladik bilgisayarın CMD ekranından. Daha sonra telefon fastboot brickten kurtuldu sonra direk tekrar fastboot moda alıp twrp kurup format data yapıp romu kurdum:) Umarım aciklayabilmisimdir. Twrp bölümüne kadar işlemleri team üzerinden Metin...
  14. lifekiss1907

metinkarakus Hocamın uzun uğraşları sonucunda hallettik. Başta metinkarakus hocam olmak üzere yardım amaçlı cevap yazan herkese teşekkür ederim :)
  15. lifekiss1907

Tamamdır hocam bekliyorum :)
Üst Alt