Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şimdi ben de 13T Pro BL açık Y.D. cihaz var. Aldığımda miui14 yüklüydü ben fastboot ile HyperOS A14e geçiş yaptım. Ancak BL açık olunca güncelleme almıyormuş cihaz hiçbir şekilde. Şimdi işin özü merak ettiğim sorular şunlar.
1- BL kapatsam benim için bir sorun olur mu ? (Direnç...
Hocam bu cihazda direnç yönetimi ile kayıt olunca NFC çalışmıyor mu bilgisi olan var mı ? Benim cihazda bu şekilde sorun var gibi kart yada kimlik okutuyorum ses geliyor ancak saçma sapan şeyler acıyor telefon.
Evet haklısınız Sirius benim ki. O zaman konunun linkinin düzenlenmesi gerekli. Google linki yanlış Sirius indiriyor. Teşekkür ederim grus hemen indiriyorum.
this rom not for your device !
Updater proces ended with ERROR: 7
Error installing zip file '/sdcard/Masik X 6.7 Sirius.zip'
- Arkadaşlar romu yüklemeye çalıstığımda bu hatayı alıyorum neden. Twrp ile yapmıyor muyuz kurulum ?
Merhaba dostlar. Telefon görüşmesi yaptıktan sonra donma yaşıyorum. Sebebi nedir acaba. Dokunmatik felan çalışmıyor ekran donuyor çok kısa bir süreliğine.
Mi Room 9.8.29 sürümü yüklü. Rom ile ilgili bir sorun mudur acaba romu kullanan veya bu tarz bir sorunla karşılaşan cözümleyen oldu mu ?
Fastboot ekranından rom dosyalarını tek tek elle flashladik bilgisayarın CMD ekranından. Daha sonra telefon fastboot brickten kurtuldu sonra direk tekrar fastboot moda alıp twrp kurup format data yapıp romu kurdum:) Umarım aciklayabilmisimdir. Twrp bölümüne kadar işlemleri team üzerinden Metin...