lhgl kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Xiaomi şarj aleti

Çok iyi olur çünkü hiç etik değil bu şekilde koca karton kutu içerisinde gelmesi, cevabınız içinde teşekkür ediyorum.
  2. L

Yardım Xiaomi şarj aleti

ürünü aldım fakat şarj adaptörünün orjinal kutusu yok mu? kocaman kartona koymuşlar şarj adaptörünü aldığımda kocaman karton kutunun içinde takır tukur ediyordu para veriyoruz en azından karton kutuda olsa küçük bir kutuya koysalardı takır tukur şarj aletini bile bozabilir veyahut orjinal...
  3. L

Çözüldü Xiaomi Nereden Satın Alınır?

Gönül rahatlığıyla alabilirim o halde çok teşekkür ediyorum teknostore dan bundan önce alışveriş yapmıştım fakat burda xiaomi ürünleri satıldığı için burayı tercih etmeyi düşünmüştüm. Telefonum xperia x hızlı şarj destekliyor ama 2.0 olarak normal 2.0 adaptör alacağıma 3.0 almak daha mantıklı...
  4. L

Çözüldü Xiaomi Nereden Satın Alınır?

Merhabalar, xiaomi şarj aleti almayı düşünüyorum fakat nereden alacağıma karar veremedim mıuı market var hiç daha önce alışveriş yapmadım bundan önce teknostore dan alışveriş yapmıştım ancak şuan kararsız kaldım sizce nereden alışveriş yapmalıyım? Xiaomi Orijinal Quick Charge 3.0 Şarj Aleti -...
Üst Alt