Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açılacak cihaz çinden geldi çin hesabı var 30 gün üstü şimdi cihaza sim kartı takıp mı bekliyeyim yoksa sim kartı takmasam da hesap onaylandıgı için sonradan taksam olur mu ve eninde sonunda açılır mı yoksa hiç açılmama ihtimali var mı
Başlıkta da okuduğunuz gibi cihazımda usb güvenlik ayarlarını açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum açmam gerekiyor ne yapmalıyım mobil veri, wifiden ve vpn ile de denedim ama sorun çözülmedi lütfen birisi yardımcı olabilir mi?
Not : Custom rom kurulu modlanmış ondan dolayı değil çünkü bundan...
Android system webview'in güncellemesini kaldırıyorum ama sabah uyanınca yeniden güncelleniyor play storede otomatik güncellemeler kapalı yinede güncelleniyor sorunun chromeden kaynaklandığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Başlıktaki gibi android system webview devre dışı nasıl bırakırız adb komutu ile devre dışı birakirsak bi sorun olurmu android system webview ne işe yarar yardımcı olursanız sevinirim :)
Selamun Aleyküm Bugün 2. El Redmi Note 10 5G Aldım ve güncelleme yapamıyorum fotoğraftaki gibi ağa bağlanilamadı diyor bende manuel güncellemek istiyorum şu anki sürümü 12.5.6.0 ben ise 14.0.5.0 sürümüne yükseltmek istiyorum telefon kaçak 1 sim de tek imei var imei gider mi veya başka herhangi...