Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum ama bu uygulamanın apk si varmıdır ya da yapılabilir mi? Çok sevdiğim ve gayet stabil çalışan bir uygulama bu apk si olursa çok mutlu olacağım???
Bu Romu fastboot tan yükleyip cihazın ayarlarını vs.yaptıktan sonra 14.0.1.0 TMOIDXM 4.1 gb diye güvenlik güncellemesi geldi 14.0.3 ten 14.0.1 e niye düşüyor tlf o kısmı anlayamadım???
Merhaba,dosyanın içindeki twrp1.bat dosyasını yükledim tlf Redmi ekranın da kaldı yeniden başlat yapıyor Redmi ekranından öteye gitmiyor. Tlf nu nasıl açarım yardımcı olurmusunuz?
Merhaba rar dosyası içindeki twrp1.bat dosyasını yükledim tlf Redmi yazısında kalıyor açılmıyor yeniden başlatıp gene Redmi yazısı çıkıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar Facebook ve Messenger çalışmıyor her ikiside normal tıklayınca açılıyordu messengerin instagram yönlendirmesinde videolar bazen açılmiyordu silip yeniden yükledim mesengere i hiç açılmaz oldu,sorun face ile alakalıdır belki dedim onu da silip yeniden yükledim yok oda gitti şuan...