lewent20 kullanıcısının son içeriği

1. L

Diğer [WIDGET] 20 Adet Farklı Widget ve Araç

Konuyu hortlatiyorum 😬 Samsung tlf.na yükleyebilen var mı widgetleri???
  2. L

Diğer Perili Köşk Widget {Türkçe}

Arkadaşlar konuyu hortlatiyorum ama bu uygulamanın apk si varmıdır ya da yapılabilir mi? Çok sevdiğim ve gayet stabil çalışan bir uygulama bu apk si olursa çok mutlu olacağım???
  3. L

Soru Redmi K60 Google Call yerine Mi Call uygulaması?

K60 Endonezya resmi romu yükleniyor mu?
  4. L

MIUI 14 Redmi Not 12 Pro/Pro Plus 5G Endonezya MIUI V14.0.3.0.SMOIDXM Android 12 Güncelleme Bağlantıları

Bu Romu fastboot tan yükleyip cihazın ayarlarını vs.yaptıktan sonra 14.0.1.0 TMOIDXM 4.1 gb diye güvenlik güncellemesi geldi 14.0.3 ten 14.0.1 e niye düşüyor tlf o kısmı anlayamadım???
  5. L

Rehber Redmi Note 12 Pro Plus 5G TWRP ve Root A12

Arkadaşlar 3.maddeyi yaptıktan sonra cihaz twrp modda açılmıyor normal recovery ekrnaında açılıyor neyi yanlış yapıyorum acaba?
  6. L

Recovery Redmi Note 10S Android 11-12 TWRP Recovery ve Boot Yükleme Aracı

Merhaba,dosyanın içindeki twrp1.bat dosyasını yükledim tlf Redmi ekranın da kaldı yeniden başlat yapıyor Redmi ekranından öteye gitmiyor. Tlf nu nasıl açarım yardımcı olurmusunuz?
  7. L

Recovery Redmi Note 10S Android 12 Twrp-Boot Yükleme Aracı Beta

Merhaba rar dosyası içindeki twrp1.bat dosyasını yükledim tlf Redmi yazısında kalıyor açılmıyor yeniden başlatıp gene Redmi yazısı çıkıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
  8. L

MIUI 13 Poco X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SJGIDXM İndirme Bağlantıları

Hadi hayırlı olsun miui13 de geldi poco lara 🥳
  9. L

MIUI 12.5 Poco X3 NFC (surya) Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Bu güncellmeyi geri çektiler sanırım banada uyarı gelmişti güncelleme var diye kayboldu çıkmıyor kaç gündür!!!
  10. L

Yardım Facebook ve Messenger çalışmıyor!

Hala aynı yav klonlari kullanıyorum çözemedim bir türlü 😥
  11. L

Yardım Facebook ve Messenger çalışmıyor!

Arkadaşlar Facebook ve Messenger çalışmıyor her ikiside normal tıklayınca açılıyordu messengerin instagram yönlendirmesinde videolar bazen açılmiyordu silip yeniden yükledim mesengere i hiç açılmaz oldu,sorun face ile alakalıdır belki dedim onu da silip yeniden yükledim yok oda gitti şuan...
  12. L

Yardım Çift tık ekran kapatma çalışmıyor!

Miui 12.5 yüklü çift tıklamayla ekran açılıyor ama kapatması olmuyor sorun nedir acaba tlf da root magisk vs.yok stok endoznezya rom yüklü
  13. L

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

Pc den çıkmıyor tlf dan çıktı indirdim teşekkür ederim 👍
  14. L

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

Onda da dosya yok diyor!
Üst Alt