Levosier kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Amerikadan alınan telefon trde çalışır mı?

Şuan amerikadayım. Burdan telefon alıp hat takıp kullansam, sonra türkiyeye dönünce açtırma parasını verince sorunsuz kullanabilir miyim? Burda hat takarsam türkiyede açtırtılmıyor diye bir şey duydum. Bilgisi olan söylerse memnun olurum.
  2. L

Sohbet Bu laptopun ederi ne

Elimde acer predator triton 500 var. Rtx2070 super 16gb ram İ7 10.nesil 300hz ekran 512gb ssd Kabaca özellikleri böyle. 1 yıl temiz kullandım. Hiçbir sıkıntısı yok. Satsam 2. el ederi ne kadardır?
  3. L

Soru Laptop klavyem kir tutuyor

Laptop klavyem çok çabuk kirleniyor. Bazı Tuşların üstünde ince tabaka gibi bir şey oluşmaya başlıyor. Temizlemesi çok basit tırnağımın tersizle bile çıkıp gidiyor. Bu tabaka neden oluşuyor bilen var mı?
  4. L

Sohbet Kepçe internet kablosunu kopardı

3-4 bina yandaki binayı yıktılar 3 gün önce. Yıkarken internetin geldiği kabloyu koparmışlar. 3 gündür internet yok. Muhtemelen 3-4 binada daha yok. 3 gündür bekliyorum bi şey yapan yok. Koparanlar farkında bile değil sanırım. Kimi aramam lazım şu kabloyu düzeltmeleri için.
  5. L

Soru Vodafone mobil internet ping sorunu

Vodafone'a yeni geçtim, geçtiğime pişman oldum. İnternet hızı fena değil 25-30lara çıkıyor ama çok pingli. 200-300-400 pingler görüyorum hız testlerinde. Başka birinde de görmedim bu sorunu. Yeni geçtiğim için mi böyle anlamadım ki. Bide şikayet yeri açmışlar, yarım saat yazıyosun, sana şikayet...
  6. L

Muhteşem amazon hizmeti

Amazondan bir laptop aldım 100$ indirimliydi. Siparişi 3 kere ertelediler eyvallah dedim. Bugün gelmesi gerekiyordu bi baktım iptal olmuş. Biraz araştırdım sanırım indirimi bittiği için benim siparişimi de iptal etti. Ulan böyle bi şey olabilir mi? 3 haftadır bekletiyosunuz ve siparişi iptal...
  7. L

Sohbet Amazon kargosu erteleniyor

Şuan Amerikadayım. Amazondan laptop aldım. Aldığım gün ayın 16-18 ağustos teslim günü diyordu. 21 ağustos'a ertelendi, sonra 23 ağustos'a ertelendi. Şimdi de 26 ağustos diyor. Ama ne sebep var ortada ne de geri bildirim. Kargo gelmeyince amazona giriyorum ve ertelendiğini öğreniyorum. Aşırı...
  8. L

Soru Mi store

Telefonun kendi uygulaması mi store'a baktım fiyatlar hindistan rupisi ile biçilmiş ve tl ye çevirince buradaki fiyatlardan ucuz. Örneğin bi laptop 55000 rupiye satılıyor çevirince yaklaşık 6200tl oluyor. Ama türkiye fiyatları 9000 tl civarı. Bunlardan gümrük vergisi falanda mı alınıyor?
  9. L

Soru Play store uygulama sorunu

Uygulamaya güncelleme gelince güncelleme yapamıyorum bir sorun çıktı diyor, silip tekrar yüklemeye çalışınca da aynı uyarı. Ama şuan sadece 2 uygulamada oluyor(diğerlerinde sorun yok) . Play store da uygulamaya girince sadece resimlerin olduğu yer var yorumlar falan yok yani. Apk yüklüyorum...
  10. L

Play store

Microsoft teams uygulamasını indirmeye çalıştığımda bir sorun oluştu tekrar deneyin uyarısı çıkıyor ama sadece bu uygulumada oluyor. Diğer uygulamaları yüklemekte bir sorun yok 1608632406 Tamam arkadaşlar internetten apksını yükledim 1608632483 Birde konuları silme yok mu yoksa ben mi bulamıyorum?
  11. L

Yardım Haylou gt1 pro

Sağ kulaklık bazen çalışmıyor ve çalışmıyorken kutudan aldığımda hiçbir şekilde ışığı yanmıyor resetleme falan da yapamıyorum yani, ama dokunmatik bozuk değil (bazen çalışıyor bazen çalışmıyor,çalıştığı zamanlarda kontrol ettim)
  12. L

Sohbet Netflix hesap

Netflix hesabını ödemezsek askıya alınıyor,birkaç ay sonra döndüğümüzde aradaki faturaları ödemek zorunda mıyız?
  13. L

Sohbet İnternet hızı

Arkadaşlar speedtestte 10 megabit olarak gözüküyor ama sanki 1 megabitmiş gibi youtube anasayfası yüklenmiyor chrome da bi sayfayı 6 saniyede falan anca yüklüyor bunun sebebini bilen var mı?
  14. L

Sohbet Türk telekom kalan internet

Arkadaşlar türk telekomda ayda 15gb internetim var. Mobil uygulamasının hatalı gösterdiğini biliyordum zaten bu yüzden telefondan ayarladım aylık 15gb kullanılabilir mobil veri var diye. Şuan telefon kalan interneti 5gb, mobil uygulama 9,5gb gösteriyor. 5555 e de kalan diye mesaj attım orda da...
  15. L

Sohbet İnternet hızı

Arkadaşlar ev interneti türk telekom. Bi ara türk telekom internet hızını 2ye katlayacak diye bir şey yayılmıştı, doğru mu araştırmadım. Fakat önceden 3-4 megabit hızda olan internetim şuan speedtestte 7-8 olarak gözüküyor ama öncekinden daha da yavaş. Bu nasıl olabiliyor?
Üst Alt