Levo F5 kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Xioami 13T bölge değiştirme

Sorun çıkmaz..Ben de mi store dan aldığım 13 t cihazıma aynı şekilde hyperos kurulum yaptım..Gayet sorunsuz şekilde yaklaşık 2 ay oldu kullaniyorum
  2. L

Yardım Xiaomi 13T hyperos

Ben bölgeyi Ukrayna yaptım ve güncellemeyi aldım..Sorunsuzca kullaniyorum
  3. L

Soru 13T uygulama kasası ana ekrana uygulama ekleme sorunu

Ben mi başlatıcı son sürüm APK yükledim ve sorun çözüldü artık..Büyük simgeler vs hepsini ana ekrana yukleyebiliyorum artik 1709931230 Evet..Mi başlatıcı uygulamasının son güncel APK sini indirin ve uygulamayı guncelleyin..Artık Büyük simgeleri ana ekrana ekleyebilirsiniz
  4. L

Yardım Mi 13T uygulama kasası

Uygulama Kasası..Daha alt seri cihazlarda kullanabildiğimiz bu özelliği neden 13 T de kullanamıyoruz..
  5. L

Rehber Xiaomi 13T 1 aylık kullanıcı detayları

Poco F5 in hyperos güncelleme sonrası donma ve kasma sorunundan kaynaklı ben de 13 T ye geçiş yaptım..Hyperos güncelleme sonrası en ufak bir sorun yaşamadım aksine telefon daha da akıcı oldu.. Oyunlarla aram yok işin orasına yorum yapmayacağım..Onun dışında fotoğraf ve video performansı fiyatına...
  6. L

Yardım Poco f5 alınır mı ?

Kesinlikle alınır..Çok ta memnun kalırsınız..Ben severek kullanıyorum
  7. L

Yardım Hyperos Sonrası Yavaşlama

Ben resmi rom kullanıyorum güncelleme bana da geldi poco f5..ilk bir iki gün donma kasma oldu..İndexleme yaptığı söylendi..Şimdi düzeldi ve cihaz uçak oldu..Hyperos güncellemeden gerçekten çok memnunum
Üst Alt