levka205 kullanıcısının son içeriği

1. levka205

Soru 9.2.3 önceden kararlı yazıyordu şimdi gecelik yazıyor.

şimdi bunu indirip direkt sistem güncelleyici üzerinden yükleyebiliyor muyuz? yani BL flash gibi ekstra işlem yapmadan.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. levka205

peki daha sonra kararlıya dönmek istersek? böyle bir imkanımız var mı? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. levka205

katılıyorum.. 9.2.2.0 ile telefon harika olmuştu.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. levka205

Xiaomi Mi6 Bildirim sorunu?

hocam bu belirttiğiniz ayarlara girdim ben.. tüm uygulamalar işaretli, hem mobil hem wifi için.. ama bende whatsapp bildirimleri düzenli geliyor, facebook ara sıra geliyor.. haber uygulamalarından gelmiyor.. ne yaptımsa düzeltemedim.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. levka205

Xiaomi Mi6 Bildirim sorunu?

merhaba arkadaşlar.. mi 6 cihaz kullanıyorum, miui 9 kararlı sürüme geçtim ben de.. telefonumda bildirim sorunu yaşıyorum ilk aldığımdan bu yana.. bir kaç haber uygulaması yükledim ama hiçbirinden bildirim alamıyorum.. mesela swarm, aliexpress gibi uygulamalardan da alamıyorum.. bildirim...
  6. levka205

Soru Xiaomi Mi 6 Uzun pozlama

ben ilk defa sizden duydum bu markayı ve özelliği.. biraz araştırdım da.. kamera özellikleri harika.. bence alınabilir.. 23 mp ikinci kamera var.. mi 6'da 12 mp.. burdaki ikinci kamera dediği portre modunda falan işe yarıyor herhalde.. arkadaki ikinci kameradan bahsediyordur yani.. MI 6...
  7. levka205

hiç duymadım ben.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. levka205

ama dikkat etmen gereken en önemli husus, telefonun titrememesi gerekiyor kesinlikle.. tripod kullanmalısın.. ya da bir yerde sabit durdurmalısın.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. levka205

çok iyi.. bu da xiaomi gibi yeni ya da yeni duyduğumuz bir marka o zaman.. bir araştırayım ben.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. levka205

olsa çok iyi olurdu aynen.. zte nedir bu arada? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. levka205

hocam mi 5s kullanmadım bilmiyorum o yüzden.. ama uzun pozlama ayarı olup olmadığını kendiniz kontrol edebilirsiniz.. bunun için kamerada manuel mod var mı yok mu diye bakmamız gerekli önce.. eğer varsa pozlama süresini bakmalısınız kaç saniye var diye.. 4 ve 8 saniye işinizi görür eğer varsa...
  12. levka205

işte konuya o kadar ki yabancıyım:) dağılma diyorum.. sizin dediğiniz gibi uzama demek istemiştim.. aynen, dün yarı profesyonel bir makine ile de çektim.. diyafram ayarı vardı onu artırınca parlamalar daha azalıyordu.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. levka205

hocam ne yaptımsa beceremedim.. pozlama süresini uzatınca ışık artıyor, süreyi kısaltınca resimdeki dağılan çizgiler de kısa oluyor.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. levka205

yeni deneme.. ancak bu kadar oluyor telefonla.. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. levka205

bu arada bir de snapseed uygulamasında ışık gölge ayarları yapınca çok güzel şeyler çıkabiliyor.. bu arada bu çekimler ilk denemeler.. yani bir kaç günlük deneyim.. fotoğrafçı değilim ben.. ama telefonun özelliklerini kullanmak lazım bence.. zamanı olan herkese tavsiye ederim.. MI 6...
Üst Alt