Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim öneriniz için.
Benim cihazda batarya sökülebilen yapıda değil, gömülü olduğu için o işlemi uygulayamadım. Ayrıca yaşadığım durumda asıl problem EDL Auth engeline takılmamdı. Yani cihaz fastboot/recovery vermediği, EDL tarafı da yetkilendirme istediği için bataryayı söküp...
Güncel Durum:
Arkadaşlar süreçle ilgili son durumu paylaşmak istedim. Cihaz sadece EDL (9008) modunda görünüyordu ve Fastboot/Recovery hiçbir şekilde açılmadığı için QFIL üzerinden sadece Read/Partition Manager denemeleri yaptım. Bu aşamada kesinlikle yazma işlemi uygulamadım, dolayısıyla...
Uyarınız için teşekkürler. Şu aşamada herhangi bir yazma işlemi yapmıyorum. Yalnızca QFIL ile Readback alıp EFS yedeğini deneyeceğim. Bu işlem cihaza veri yazmadığı için brick riski yok. EFS yedeğini aldıktan sonra ROM tarafına geçmeyi planlıyorum.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Anlattıklarınız mantıklı ve benim gözlemlerimle de örtüşüyor. Cihazın şu anda EDL portunda (Qualcomm 9008) stabil şekilde görünmesi, en azından bootchain tarafında yazılımsal bir çökme ihtimalini ön plana çıkarıyor. Bu nedenle ilk adım olarak yazılım yoluyla...
Şu aşamada cihaz açılmadığı için Fastboot ya da Recovery ekranına erişemiyorum. Cihaz sadece EDL modunda görünüyor (Qualcomm 9008). Öncelikli amaç, telefonu tekrar çalışır duruma getirmek, daha sonra istenirse ROM seçimi yapılabilir. EDL üzerinden ROM yükleme konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Bilgilendirme için teşekkürler.
Yine de önce yazılımsal ihtimali elemek istiyorum.
EDL modda olduğu için ROM atmayı denemek istiyorum. Eğer bu konuda yönlendirme
yapabilecek başka bir arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler. Ancak küçük bir noktayı netleştirmek isterim:
Cihaz bilgisayara bağlandığında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (EDL) olarak görülüyor.
Anladığım kadarıyla işlemci arızası durumunda EDL modunun tetiklenmesi ve PC tarafından portun tanınması pek mümkün olmuyor.
Bu nedenle sorun daha...
Merhaba,
Cihaz: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE (global)
Sorun nasıl başladı?
Dün şarjım çok düşüktü. Kapanmadan önce ekranda 30 saniyelik geri sayım çıktı. Geri sayım 7. saniyedeyken telefonu şarja taktım ama birkaç saniye sonra tamamen kapandı ve o andan beri hiç açılmadı.
Bu kapanma benzeri durumu...