Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Telefonum sanırım hard brick yedi, sorunu sadece EDL mode ile çözebilirim ama şuan için cihazı kapatmak istiyorum çünkü telefon açılırmış gibi olup 2 sefer açılış ekranı açılıyor ardından recovery mode'a atıyor, belli bir süre sonra bu döngü tekrar gerçekleşiyor, telefonu kapatma...
Herkese selamlar,
Arkadaşlar telefonum pert oldu PC Suite ile rom atmayı denedim doğru yüklenmedi sebebi ise miui9 üzerini bu yöntemle deseklememesiymiş, sondan farkettim :( sizce bu duruma nasıl çözerim şuan tek şansım PC Suite ile rom atmak, Bootloader filan gitti hep
Cihazımda daha önceden TWRP vardı, dün gece miui12 çıkmasıyla birlikte kurmak istedim bir baktım twrp gitmiş ben de yeniden kurayım istedim bu sefer crypted data sorunuyla karşılaştım bir sürü twrp denedim bir kere şans eseri kurdum ama kurduğumda çin global versiyonu çıktı elimde eu versiyonu...