Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba dün bootloader kilidini açtım ardından twrp yükledim sonrasında hyperos global sürümü indirim mi flash ile( clean all) yaparak sürümü kurdum. Fakat twrp ye geçemiyorum. Hyperos ile uyumlu mu değil acaba?
Merhaba xiaomi mi 13 ultra cihazımı güncellemede sorun yaşıyorum. Herkese güncelleme gelirken bana gelmiyor.
14.0.2.0.0(TMAMIXM) yazıyor sürümde. Fake rom denildi ama fake rom olduğu nasıl anlaşılır anlamadım. Bunu açıklayabilecek var mı?
Ayrıyeten kayıtsız telefon hyperos a geçersem direnç...
Telefonumun sim1 deki yasal süresi bitti ben de sim2 ye taktım 10 gün ya kullandım ya kullanmadım bugün bi baktım şebeke gitmiş. Sonrasında yasal süresinde bir sıkıntı mı var diye Btk resmi kurumunu aradım. İmeiniz şu açık gözüküyor bizlik bir sıkıntı yok dendi. Sonrasında başka bir sim kartı...
1 haftalık imei atılmış telefon bir gece vakti kendi kendini güncelledi ve recovery ekranına attı. Reboot falan atmam da işe yaramıyor. recovery ekranında nv data corrupted hatası yazıyor. İnternette önce somut çözümler aradım denedim fakat adb fastboot ile flashlama yaparken '' flashing is not...
İyi akşamlar telefonum 11T pro modeli telefonu aldığımdan beri bir kez olsun güncelleme yapmadım ve sırf merakımdan yapayım dedim ve pişman oldum. Klavye, gmail, vs google play uygulamaları kahverengi bir tona bürünmüş, ayrıyeten karanlık tema kullanıyorum yazı fontu kontrol merkezinden...