Leroy kullanıcısının son içeriği

1. Leroy

Yardım 2 aydan beri şebeke sorunum var

Merhaba 2 aydan beri şebeke sorunum vardı ilk ayda arada gidip geliyordu fakat ikinci aya girince sadece arama yapabilmeye başladım arada onunda yapamıyorum bunun sebebi ne olabilir Şuanlık sorunum birini arayabiliyorum biri beni arayamıyor ve mobil internetimi kullanamıyorum
  2. Leroy

Yardım Rehber isim sorunu

Rehbere kayıtlı olan kişi ile arama daki isim farklı oluyor Örnek olarak kardeşim Rehberde kardeşim olarak kayıtlı fakat arama esnasında Deniz olarak çıkıyor bunu nasıl düzeltirim
  3. Leroy

Sohbet Bu 3 telefon ne kadara Şarj desteği veriyor 120 67 vs.

Elimizde Redmi note 9 Redmi note 10 Redmi note 11 pro var Model model hangi şarj aletlerini volt vs. Türünden bilgilendirirmisiniz.
  4. Leroy

Yardım Redmi note 9 Sürüm artırma

Telefon Resmi note 9 Merlin Model M2003J15SS Miui sürümü 12.0.4 (QJOMIXM) Bazı özelliklerin olmaması sebebiyle 12.5.0 sürümüne yükseltmek istiyorum fakat telefondan ayarlar kısmından güncelleyemiyorum paket seç kısmından üst sürümler seçilmiyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Bilgisayar...
  5. Leroy

Yardım MIUI 12.0.4.0 Güncelleme Almama Sorunu

Cihaz Bilgilerim Redmi note 9(merlin) kilit durumu açık telefon kaçak olarak gelmiş imei sorunu var(imei şuanda atılı) Cihaz telefoncudan dün geldi fakat 12.5._ olan sürümden elime 12.0.4.0 olarak geldi güncelleme çalıştığımda ise Ağa Bağlanılamadı veya Sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor...
Üst Alt