Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 2 aydan beri şebeke sorunum vardı ilk ayda arada gidip geliyordu fakat ikinci aya girince sadece arama yapabilmeye başladım arada onunda yapamıyorum bunun sebebi ne olabilir
Şuanlık sorunum birini arayabiliyorum biri beni arayamıyor ve mobil internetimi kullanamıyorum
Rehbere kayıtlı olan kişi ile arama daki isim farklı oluyor
Örnek olarak kardeşim
Rehberde kardeşim olarak kayıtlı fakat arama esnasında Deniz olarak çıkıyor bunu nasıl düzeltirim
Telefon
Resmi note 9 Merlin
Model M2003J15SS
Miui sürümü 12.0.4 (QJOMIXM)
Bazı özelliklerin olmaması sebebiyle 12.5.0 sürümüne yükseltmek istiyorum fakat telefondan ayarlar kısmından güncelleyemiyorum paket seç kısmından üst sürümler seçilmiyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim.
Bilgisayar...
Cihaz Bilgilerim
Redmi note 9(merlin) kilit durumu açık telefon kaçak olarak gelmiş imei sorunu var(imei şuanda atılı)
Cihaz telefoncudan dün geldi fakat 12.5._ olan sürümden elime 12.0.4.0 olarak geldi güncelleme çalıştığımda ise Ağa Bağlanılamadı veya Sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor...