leronamso kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Bu şarj aleti sizce orjinal mi ?

orjinal değil , 10V 3A orjinal kutusundan çıkan şarj aleti yani 30W
  2. L

Soru Band 20

eski telefonum mi8 se , ona bakarak yorumu yazdım. alacağım telefon mi9 se
  3. L

Soru Band 20

hocam global ise arka kapakta ne yazması gerekiyor ? her xiaomide yazan aynı değil mi ? "Xiaomi Communications Co... Ltd." ve "Designed by Xiaomi" yazıyor şuan xiaomi mi8 se telefonumdan baktım da. Globallerde farklı mı ? 1595361281 hocam global ise arka kapakta ne yazması gerekiyor ? her...
  4. L

Soru Band 20

ya da çinden gelen fakat avrupa tipi şarj aleti ile gelen mi9 se ler avrupa sürüm müdür donanımsal olarak band20 özelliği var mıdır acaba ?
  5. L

Soru Band 20

Merhaba, çinden gelme mi 9 SE modellerde de bu işlemleri yaparak band20 yi aktif edebiliyor muyuz acaba ?
  6. L

Yardım İzmir de xiaomi imei tamiri yapabilecek yer var mı ?

Merhaba , mi8 SE cihazıma imei atılması gerekiyor. Yedek telefonum olmadığı için şehir dışına göndermek istemiyorum. Ücreti dahilinde İzmir içinde bir tanıdığı ya da bu tarz işlet yapan bir telefoncu dükkanı bilen var mı acaba ? Teşekkürler.
  7. L

Soru Mi8 SE Güncellenmiyor

Hocam ben de konu sahibi arkadaş gibi sorun yaşadım. sizin tarifinizdeki gibi güncellemek istiyorum cihazı şuan bende yüklü olan sürüm: stable miui 10v10.0.1.0 versiyonu. sizin dediğiniz gibi paketi hafızaya atıp manuel güncelleme yaptığımda verilerim dosyalarım silinecek mi acaba ? Daha...
  8. L

Soru Mi8 SE Güncellenmiyor

Bu şekilde yapınca kişisel veriler , uygulamalar fotoğraflar vs siliniyor mu hocam ?
  9. L

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ben bikac ay önce zar zor uğraşıp telefon türkce olsun diye eu rom yuklemeyi başarmıştım. Ama şuan adımları hatırlamıyorum. Uğraşmak da istemiyorum açıkçası. Bugün ayarlar kısmından guncelleme gelmiş mi bakayim dedim 1,5 gb boyutunda miui 10.2.2.0 guncellemesi gelmiş. Ben Şimdi oraya tıklayıp...
  10. L

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

o zaman daha fazla beklemeye gerek yok. 2 aydır ingilizce kullanıyodum cihazı. eu rom kuracağım mecbur. teşekkürler.
  11. L

Link atabilir misiniz? Mi8 için var ama ben mi8 se için bulamadım.
  12. L

Mi8 se için global rom çıkmadi mi hala ? Eğer ki çıkmadiysa migros bu telefonu ingilizce olarak mi satiyor? Kafam karişti.
  13. L

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Mi8 se var bende. Normal güncelleme olarak gelmiş. İndiriyorum bakalim....
  14. L

merhaba , ben de bu cihazi kullaniyorum yaklasik bir aydir. ingilizce kullaniyorum. tum mesajlari okudum ama nasil eu rim yukleyecegimi pek kavrayamadim. yardimci olacak usta bir arkadas cikar mi acaba ? :)
  15. L

Mİ4 güncelleme

yardımlarınız için teşekkür ederim. telefonumun kapasitif tuşları arızalı çıktı ben de satıcıya geri gönderdim. onarımı ya da değişimi yapılacak yarın. sorunu cözmek için kendim uğraşırken de güncelleme, rom atma, miflash kullanma vs öğrenmiş oldum.
Üst Alt