Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam global ise arka kapakta ne yazması gerekiyor ? her xiaomide yazan aynı değil mi ? "Xiaomi Communications Co... Ltd." ve "Designed by Xiaomi" yazıyor şuan xiaomi mi8 se telefonumdan baktım da. Globallerde farklı mı ?
1595361281
hocam global ise arka kapakta ne yazması gerekiyor ? her...
Merhaba , mi8 SE cihazıma imei atılması gerekiyor. Yedek telefonum olmadığı için şehir dışına göndermek istemiyorum. Ücreti dahilinde İzmir içinde bir tanıdığı ya da bu tarz işlet yapan bir telefoncu dükkanı bilen var mı acaba ?
Teşekkürler.
Hocam ben de konu sahibi arkadaş gibi sorun yaşadım. sizin tarifinizdeki gibi güncellemek istiyorum cihazı şuan bende yüklü olan sürüm: stable miui 10v10.0.1.0 versiyonu. sizin dediğiniz gibi paketi hafızaya atıp manuel güncelleme yaptığımda verilerim dosyalarım silinecek mi acaba ? Daha...
Ben bikac ay önce zar zor uğraşıp telefon türkce olsun diye eu rom yuklemeyi başarmıştım. Ama şuan adımları hatırlamıyorum. Uğraşmak da istemiyorum açıkçası.
Bugün ayarlar kısmından guncelleme gelmiş mi bakayim dedim 1,5 gb boyutunda miui 10.2.2.0 guncellemesi gelmiş.
Ben Şimdi oraya tıklayıp...
merhaba , ben de bu cihazi kullaniyorum yaklasik bir aydir. ingilizce kullaniyorum. tum mesajlari okudum ama nasil eu rim yukleyecegimi pek kavrayamadim. yardimci olacak usta bir arkadas cikar mi acaba ? :)
yardımlarınız için teşekkür ederim. telefonumun kapasitif tuşları arızalı çıktı ben de satıcıya geri gönderdim. onarımı ya da değişimi yapılacak yarın. sorunu cözmek için kendim uğraşırken de güncelleme, rom atma, miflash kullanma vs öğrenmiş oldum.