Lerewl kullanıcısının son içeriği

1. L

Çözüldü K20 Pro [Brick]

Anladım, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Açıkçası ben de 7 gün beklemeye üşenebilirim, zaten telefonu bricke sokabilecek bir işlem yapmayı düşünmüyorum fakat n'olur n'olmaz ileride mutlaka yapıcam. Şimdilik sadece GCam, TWRP, Magisk vs yüklemeyi düşünüyorum. Tekrardan verdiğiniz...
  2. L

Çözüldü K20 Pro [Brick]

bu işlemden sonra telefon sorunsuz açılacak mı? Yoksa dediğiniz komutu mu girmemiz gerekecek ve komutu nereye gireceğiz
  3. L

Çözüldü K20 Pro [Brick]

O halde öncelikle elimdeki cihazın hangi ülke(ler) için üretilmiş olduğunu öğreneceğim. Eğer orijinal romunda BL açılıp farklı bir ROM atıldıysa(yüksek ihtimal) öncelikle orijinal ROM una döndürmeliyim. Diyelim ki orijinali çin romu olan telefonun BL si açılarak Global ROM yüklenmiş olsun. Bu...
  4. L

Çözüldü K20 Pro [Brick]

Peki öncelikle çin romu yükleyip BL yi kitlememizzin nedeni nedir. Mevcut global romdayken kitleyip BL kilidi açma başvurusu yapsak ne olur? Bir de BL yi tekrar kitleme işlemi kolay mı. Tek tıkla kitleniyor falan herhalde.
  5. L

Çözüldü K20 Pro [Brick]

Peki bu işlemleri gerçekleştirirken (Çin romu atma(rom atmak için twrp yükleme), bl yi kitleme, bl başvurusunda bulunma gibi durumlar) IMEI kaydına herhangi bir zarar gelir mi? Daha önce sonradan IMEI atılmış bir cihaz kullanmadım hatta cihaz henüz elimde de değil fakat elime geçtiğinde...
Üst Alt