Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu saçmalık neden sabitlenmiş konuda duruyor halen? Rehber gibi insanlar bunu okur adım adım yapar kimse son sayfaya bakmaz. Telefon güncelleyeceğiz diye başımıza iç açtık.
Teşekkür ederim, cihazımdaki şifrelere kaldırdım ama halen ofox ile güncelleme yapmak istediğimde dosya isimlerini "asdıknlkajsmd" olarak görüyorum.. Ne yapmam lazım?
Eski kurulu TWRP'mi denemeden Hellas kurdum,
Rom kurulum aşamasında kırmızı renkler ile
Checking for Digest file...
"Error installing zip file '/sdcard/Download/YeniRom"
Hatası ile karşılaşmaktayım ve maalesef rom yüklenememekte. Nasıl çözebilirim? Acaba eski rom'a dönsem çözülür mü sorun
Faturada yazan firma Adana'da bir telefoncu, adı "demir iletişim". arkadaşın dediği gibi n11 sadece aracı. Bu demir iletişim muhtemelen mahalle telefoncusu. Gerçekten onlara mı göndermeliyim yoksa distribitörüne mi?
Sayın hocam, elimdeki 5s bahsi geçen kodlu cihaz, Ritzy Garantili. Garanti belgesini incelediğimde ithalatçısının kim olduğunu göremiyorum. Nereden anlayabilirim ithalatçımın kim olduğunu?