lepergnome kullanıcısının son içeriği

1. L

Silinsin

Bu saçmalık neden sabitlenmiş konuda duruyor halen? Rehber gibi insanlar bunu okur adım adım yapar kimse son sayfaya bakmaz. Telefon güncelleyeceğiz diye başımıza iç açtık.
  2. L

Recovery Mi Note 10 Lite TOCO [UNOFFICIAL] OrangeFox Recovery R11

Teşekkür ederim, cihazımdaki şifrelere kaldırdım ama halen ofox ile güncelleme yapmak istediğimde dosya isimlerini "asdıknlkajsmd" olarak görüyorum.. Ne yapmam lazım?
  3. L

Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

Eski kurulu TWRP'mi denemeden Hellas kurdum, Rom kurulum aşamasında kırmızı renkler ile Checking for Digest file... "Error installing zip file '/sdcard/Download/YeniRom" Hatası ile karşılaşmaktayım ve maalesef rom yüklenememekte. Nasıl çözebilirim? Acaba eski rom'a dönsem çözülür mü sorun
  4. L

İpucu Tüm Xiaomi Telefonların QCN Yedek Dosyaları

Dilerseniz mi note 10 lite qcn paylaşabilirim
  5. L

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Faturada yazan firma Adana'da bir telefoncu, adı "demir iletişim". arkadaşın dediği gibi n11 sadece aracı. Bu demir iletişim muhtemelen mahalle telefoncusu. Gerçekten onlara mı göndermeliyim yoksa distribitörüne mi?
  6. L

Tüketici haklarına gidiyorum şuan. Şikayetimi telefonu satan mı yoksa distribütörü hedef alarak yapmalıyım? N11 satın alım, Ritzy garanti, "İdeal Seçim" Distribütör. Teşekkürler
  7. L

Sayın hocam, elimdeki 5s bahsi geçen kodlu cihaz, Ritzy Garantili. Garanti belgesini incelediğimde ithalatçısının kim olduğunu göremiyorum. Nereden anlayabilirim ithalatçımın kim olduğunu?
Üst Alt