leotry kullanıcısının son içeriği

1. leotry

Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

Aldığım iptvboxpro ile ilgili bir sorunum yok sadece mi stick cihaz normal android telefon gibi değil menü karışık google play store telefon gibi değil. Android ama androidden farklı gibi kullanımını çözeceğim. Zaten cihaz mi olduğu için tam doğru yeri forumuna yazmak sormak istedim. Var mı...
  2. leotry

iptv smarters pro sistemlerinde üyelik bilgisi çaldığı için yasaklıymış. Diğerlerinide nasıl yükleyeceğim konusunda araştırdığımda bir yükleyici varmış onu bulmaya çalışıyorum bir gayret ve azimle üzerinde çalışıyorum. ÇÖZEEECEEEEM ! :P
  3. leotry

Selam arkadaşlar, Bu seneye kadar bir kaç yıldır müşterisi ve abonesi olduğum bir uyducudan botech marka mini uydu cihazı kullanıyordum ama arkadaş kapatınca bende internette araştırmalar yaparak çok fazla olumlu referansı olan iptvboxpro firmasından üyelik satın aldım ve bana m3u link ve xtream...
  4. leotry

İnceleme Xiaomi 12s Ultra deneyimlerim

4 gün önce bende 12S ULTRA 12/256 Aldım Sizce İmei konusunda Bir gelişme yaşanacak olursa ne zaman yaşanır direnç kaydı çıkar mı ? veya direnç kaydı çıkması için illaki factory rom çıkmak zorunda mı ?
  5. leotry

Rom Mi 10 Pro - XiaomiEu Android 12 MIUI 13 Haftalık beta ve Kararlı sürüm

Merhaba Hocam Yurtdışından alınma Mi 10 Pro 12/256 Kullanıyorum imei Atılmış Hali Hazırda MİUİ 12.5 V12.5.10.0.RJACNXM Sürümü ile kullanıyorum .. İlk Mesajda Paylaşmış Olduğunuz MİUİ 13 e TWRP Üzerinden Geçersem, Cihazda ki Bütün Bilgiler Silinir mi Yoksa Güncelleme Yapılıyor Gibi Yükledikten...
  6. leotry

Yardım Redmi note 9 pro MIUI optimizasyonu gözükmüyor

Mİ 10 Pro Kullanıyorum Root Yok Telefonumda Ve Ne Yaptı İsem Bu Miui Optimizasyon seçeneğini getirtemedim bende de gözükmüyor bunu nasıl devre dışı bırakacağım bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  7. leotry

Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

makro kamera da çekim yaparken kamera açılmıyor veya bağlanamıyor hatası alıyorum mi 10 pro da
  8. leotry

MIUI 12 Mi 10 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.2.0.QJAEUXM İndirme Bağlantıları

Dostlar Makro Çekimde Bütün Romlarda Sorun Var Hiç Bir şekilde macro çekim yapamıyorum. makro mod da çekim yaparken sürekli fotoyu çektikten sonra kamera hatası kameraya bağlanılamıyor hatası veriyor bunu nasıl çözeceğim ..
  9. leotry

Rom [Android 11] [İlk Sürüm] Mi 10 Pro Global Kararlı V12.1.2.0.RJAMIXM İndirme Bağlantısı

kesinlikle telefon için yeni fastboot gerekebilir aslında bir çözümü var biliyorum ama yapmıyorum .. zamanın varsa dene kesinlikle olacaktır .. çözüme gelecke olursak 1-Çin Fastboot Sürümünü indir Miui 11 olanı Android 11 Olanı değil Bunu Flashla 2-Onu Flashla Sonra Global Olan Miui 12...
  10. leotry

Rom [AND 11] Mi 10 Global Kararlı V12.2.1.0.RJBMIXM İndirme Bağlantısı

bu farklı sürüm twrp yi bir tek benmi bulamıyorum normal çince ve ingilizce olanı kullanıyorum 10 pro sayfasındaki ana twrp yi kullanıyorum orange fox kullanabiliyor muyuz mi 10 pro da ? farklı sürümlerden örnekler ve link atabilir msiiniz rica etsem?
  11. leotry

Rom [Android 11] [İlk Sürüm] Mi 10 Pro Global Kararlı V12.1.2.0.RJAMIXM İndirme Bağlantısı

Sende de aynı sorun oldu demek bir şey var ama çözemedim bakmadığım forum kalmadı çözülmüyor sıfır kurulum yaptım flash ladım fastboottan ama yine denedim ve gene olmadı işlemleri tekrar ettim android 10 global versiyonda bıraktım en sonunda saatlerdi uğraşıyorum çok kafa yordum zamanı olmayan...
  12. leotry

android 10 global sürüme geçtim ama android 11i flashlayamıyorum olmuyor hata veriyor twrp mifalsh ile globale fastboot ile geçtim twrp yüklüyorum bunu yüklemeye çalışınca hata veriyor sebebini bilen varmı ? 1599812797 alttaki hatayı veriyor sürekli format data da yaptım fayda etmedi ailed...
  13. leotry

son olarak birşey daha söylemek sitiyorum TWRP den aldığım yedekleri geri yükleyemiyorum pc ye kopyalamıştım yedekleri yüklemeye çalışınca 255 hatası veriyor ve yüklenmiyor sizde durum nedir ?
  14. leotry

hocam romları resmi yerden indirdim ve burdan da indirdim ama yinede olmadı .. eu romdan buna doğrudan geçebilirmiyim ? verilerim hepsi silinir mi geçersem ?
  15. leotry

boot kilidi açık twrpde yüklü zaten ama fastboot rom indirdim olmadı recovery modu flashladım komple wipe yaptıktan sonra yine alamdı globali en son mi flash ile denedim ondada sonuç alamadım telefon komple gitti ama her defasında twrp yükleyip denedim olmadı en son çin stabil sonrasında eu...
Üst Alt