Leopard kullanıcısının son içeriği

1. Leopard

Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Hocam belki gozunuzden kacti ama zaten H(3g)de baglantidayim.Ss lerde acik bir sekilde gozukuyor HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Leopard

Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Yani? HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Leopard

Hocam maalesef o da bulmuyor HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Leopard

Evet hocam,simdi oldu sagolun. Here Maps te gps te calismiyor,bunun cozumu var midir? HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Leopard

Hocam olmadi,baska telefondan mesaj attim,Whatsapp a girmeden mesaj gelmiyor Ayni zamanda Here Maps uygulamasinda Gps calismiyor,konumu bulamiyor HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Leopard

Hocam Whatsapp bildirimleri gelmiyor,daha dogrusu uygulamaya girmeden mesaj gelmiyor.Bunu nasil hallederiz? HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Leopard

Sanirim oldu hocam Real Racing 3 u yukledim,telefondaki yer degismedi,hafiza kartinda yer azaldi HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Leopard

Tamamdır o zaman[emoji4] Birde hocam iki sorum daha var Bu tarz bir uygulama ile sd card a app kurulabilir mi? Birde Miui 8 ne zaman gelecek hocam,bir bilginiz var mıdır? HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Leopard

32 gb hocam,yalniz niye telefon belleği olarak görüyor bunu? Yada burası böyle ise diğer ek ayarlar depolama yerinde neden farklı?[emoji20] HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Leopard

Depolama kısmında ise böyle gorunuyor[emoji17] HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Leopard

Telefon böyle görüyor,bir şey anlamadım bu işten HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Leopard

Hmm,anladim hocam Peki uygulamaların obb dosyaları vs sd karta kurulur sanırım,sadece uygulamanın kendisi taşınmaz? HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Leopard

Hocam anladim,kendisi desteklemiyor da bu fix ile oluyor herhalde Yoksa niye koyasiniz?[emoji2] Bu arada bu sürüm geçen yukledigim Miui den daha akici HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Leopard

Hocam bu ilk postta verdiğiniz Phone to sd card sayesinde uygulamalar kuruluyor mu sd karta?
Üst Alt