Leonidas33 kullanıcısının son içeriği

1. L

İnceleme Mi9T Stabil Google Kamera Portları (Düşük ışıkta muhteşem kareler!)

Verdiginiz linkden indirdim dosya acilmiyor root istiyormu?
  2. L

Yardım Mi9t global MIUI 11 hızlı şarj tuketiyor

Kardesim bnde guncelleme bekliom hala 10 ve 11 arasindaki fark ne kamera performans fln degisiklik varmi?
  3. L

Soru Miui 11 Güncellemesi Gelmedi

Guncelleme geldiginde bi guncelleyip farklari soylermisin daha berbat olacak bi guncelleme ise kalsin :)
  4. L

Miui surumun nedir hocam 1572557541 Bakiyorum hocam genellikle room atan arkadaslar var ve ben hicbirini bilmiyor neye yaradigini dahi bilmiyorum okudugumdada bilmedigim kelime var onlardan dolayi anlamiyorum :)
  5. L

Miui 11 de performans ve kamera bakimindan bi degisiklik varmi hocam? 1572556676 Mi9T
  6. L

Aman korkutma kardesim yeni aldim cihazi simdiden sogutma cihazimdan :(
  7. L

Sarja bu civarlarda takiyorum pil ölmesin die ;)
  8. L

Merhaba arkadaslar benim cihazim global version ve sorgullattim aldigimda hemen miui 10.3.11.0 kararli sürümü var bazi arkadaslara miui 11 gelmis ve bi yazi okudum miui 10 logosuna 7 8 kere bastikdan sonra 3 noktaya gidip en son paketi indir dedigim anda ayni sürüm tekrar iniyor sizce ülke...
  9. L

Yardım Mi9T Kamera Kalitesi Düşük

Root gereklimi peki?
  10. L

Yardım Mi9T Kamera Kalitesi Düşük

Arkadaslar fotograf cekiyorum kalite baya dusuk geldi bana gunduzleri acik ortamda iyi kapali ortamlarda kötü geceleri ise anlatmaya gerek yok kötü baya instagramda story attigim zaman mesela orda bulanik cikiyor sizce napabilirim benim telefon global version ve miui kararlı sürüm room ve root...
  11. L

Soru Mi9T ile araniza katildim

Kamera cihaz degisikliginden sonra baya fark gosteri p20 pro cihazimin cekimi daha iyiydi ama guncelleme ile duzelebilir bnce
  12. L

Soru Mi9T ile araniza katildim

Selamlar herkese bende huawei p20pro dan mi9t ye gecis yaptim telefonum hakkinda bilmedigim seyleri yazarmisiniz ne bilim ayarlanmasi gereken seyler pil mobil veri wb kamerasi hakkinda ayarlamalar olabilir simdiden iyi gunler
  13. L

MIUI 11 Mi 9T

Hocam imei yasalmi yoksa telefoncudan mi attirdin?
Üst Alt