Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui surumun nedir hocam
1572557541
Bakiyorum hocam genellikle room atan arkadaslar var ve ben hicbirini bilmiyor neye yaradigini dahi bilmiyorum okudugumdada bilmedigim kelime var onlardan dolayi anlamiyorum :)
Merhaba arkadaslar benim cihazim global version ve sorgullattim aldigimda hemen miui 10.3.11.0 kararli sürümü var bazi arkadaslara miui 11 gelmis ve bi yazi okudum miui 10 logosuna 7 8 kere bastikdan sonra 3 noktaya gidip en son paketi indir dedigim anda ayni sürüm tekrar iniyor sizce ülke...
Arkadaslar fotograf cekiyorum kalite baya dusuk geldi bana gunduzleri acik ortamda iyi kapali ortamlarda kötü geceleri ise anlatmaya gerek yok kötü baya instagramda story attigim zaman mesela orda bulanik cikiyor sizce napabilirim benim telefon global version ve miui kararlı sürüm room ve root...
Selamlar herkese bende huawei p20pro dan mi9t ye gecis yaptim telefonum hakkinda bilmedigim seyleri yazarmisiniz ne bilim ayarlanmasi gereken seyler pil mobil veri wb kamerasi hakkinda ayarlamalar olabilir simdiden iyi gunler