Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle selamlar herkese. Annemin eski telefonu Redmi 5 Plus'a birşeyler yapmak istiyorum. Custom ROM kurmak aklıma geldi ve sanırım en düzgün ROM Pixel Experience. Eğer daha iyi ve güncel bir ROM biliyorsanız söyleyebilirsiniz. Ama sorun şu ki ben hiç Custom ROM kurmadım. Fastboot modunda Mi...
Selamlar! Babamın telefonu IMEI atılı durumda olduğu için ayarlardan sıfırlarsam IMEI gider diye düşündüm, bu yüzden TWRP kurup oradan sıfırlamak istedim ama TWRP'yi kurmaya çalışıyorum sonra "ses arttırma ile güç tuşuna" basınca TWR'ye veya Recovery Moduna girmesi lazım. Bende hiçbirşey olmuyor...
Öncelikle selamlar! Babam bir arkadaşından Redmi Note 12 Pro 5g (ruby) almış. Yurt dışı cihazı. Bana sormuştu NFC var mı diye ben vardır demiştim ama babam geldiğinde baktım ayarlarda NFC görünmüyor. Acaba yazılımsal mı fake rom olabilir mi içinde boot loader kilidini açtıktan sonra ROM atsam...
Selamlar! Redmi Note 12 Pro+ 5g kullanıyorum. Telefonu alalı yaklaşık 3 ay oldu Sim 1 kapanmadı daha, kapandıktan sonra Sim 2'de kullanacağım, o da kapandıktan sonra IMEI atılacak ama ben normal başka bir telefonun IMEI'si atılacak sanıyordum. Biri bana 5G'li telefonlara sadece Direnç ile IMEI...
Öncelikle iyi günler. Redmi Note 12 Pro+ 5g kullanıyorum, fake rom vardı içinde güncelleme gelmiyordu o yüzden. Android 13 Global ROM kurdum, sonra Android 13 EEA ROM kurdum hiç fark görmedim ikisinde de bazı hatalar var. Sizce hangi ROM kurmalıyım telefona? EU veya Custom ROM istiyorum ama...
Merhabalar! Xiaomi'nin kendi MIUI arayüzü nedense sıkıcı gelmeye başladı ben de Pixel Experience kurmak istedim ama desteklenen cihazlar listesinde benim telefonum yoktu, benim telefonun Speed Edition olanı var. Pixel Experience alternatifi telefonuma kurabileceğim saf android Rom'u var mı...