Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İmei atılmış Poco X3 NFC cihazında TWRP silip bootloader kapatmak istiyorum. Bootloader çok önemli değil ama imeiyi %100 eski haline getirmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Tekrardan imei atarak eski imeiyi yazdırabilirim ama asıl istediğim şey ayarlardan format atıldığında veya...
Linkler rus forumdan alınmıştır. Rom'u yükleyip kullandım bir sorun görmedim. Şimdilik en fazla özelleştirme sunan rom.
Eklenen özelleştirmeler Rusça dilinde. Ekran çeviri uygulamasından yada ekran resmini çekip Google Çeviri gibi uygulamalardan Rusça'yı çevirebilirsiniz.
Xiaomi.EU dayalı...
Linkler rus forumdan alınmıştır. Rom'u yükleyip kullandım bir sorun görmedim.
Çin ROM'u MIUI 14'e dayalı kararlı aygıt yazılımı
Çin'e dayalı Vietnam'dan yerelleştirilmiş aygıt yazılımı
İndirme Linki
https://sourceforge.net/projects/miuivn/files/fuxi/Stable/
Xiaomi 13 2211133G Global cihazım var. Aldığımda bootloader kapalıydı ve global rom yüklüydü.
Bootloader açıp tayvan rom yükledim fakat Google Play "Cihaz sertifikalı değil" dedi. Ödemelerde ve banka uygulamalarında sorun yaşıyorum. Bunun TWRP veya bootloader ile alakalı olduğunu düşünüyorum...