lenFon2 kullanıcısının son içeriği

1. lenFon2

Yardım KernelSU desteği için Telefona/Custom Roma özel kernel derleme nasıl yapılır

Hocam peki KernelSU Next derlerseniz kurabilir miyim? KernelSU next böyle bir uarı veriyor sayfasında da 3.18 çekirdekte çalışır diyor?
  2. lenFon2

Yardım KernelSU desteği için Telefona/Custom Roma özel kernel derleme nasıl yapılır

Kral iki boot dosyasını da yükledim ama yine destek yok diyor.
  3. lenFon2

Teşekkürler kral şimdi dediğim gibi bunları romu kurduktan sonra flashlamam gerekiyor değil mi?
  4. lenFon2

Evet. Romu sıfırdan yüklendikten sonra direkt bu boot.img dosyasını TWRP de yükle kısmındn Flash etmem gerekiyor değil mi? Eğer dediğiniz bu ise bunu biliyorum ben.
  5. lenFon2

Lineage (Android 14) : https://xdaforums.com/t/lineageos-21-0-android-14-signature-spoofing-ota-updates-for-s7-exynos.4655853/ Evolution (Android 13) ...
  6. lenFon2

Hocam bu program için bilgisayar gerekiyor sanırım ama bende şuan için yok. Rica etsem size romun indirme linkini atsam siz yapabilir misiniz?
  7. lenFon2

Selamlar, Samsung S7 telefonda Evolution Android 13 Custom romu kullanıyorum ama kernelsu desteği yok. Bir tane destekleyen kernel buldum ama Lineage ve bu romda sim kart iptal oluyor, servis yok diyor ve IMEI bilinmiyor yazıyor. İnternette kernel yoksa kendiniz derlemeniz gerekiyor yazıyordu...
Üst Alt