Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar cihazım yeni 1 hafta kadar olmuştur MIUI 13 kullanıyorum ve geceleri şarjım çok hızlı bitiyor normal vakitte de 7-8 saat ekran süresi alıyorum fakat geceleri şarjımin bitmesi üzüyor. MIUI 14 geçmeli miyim kullananlar bilgi verebilir mi? Telefonum kaçak bu arada.
Arkadaşlar selam Note 10 Pro'ya ekran koruyucu taktırmak istiyorum fakat telefon ilk geldiği gibi kamerada boşluk var telefoncularda onun gibisini bulma ihtimalim var mı? Türk Telekom vs gibi.
Arkadaşlar selam telefonum kaçak MIUI 13 kullanıyorum şuanda daha IMEI atılmadı ve MIUI 14 güncellemesi geldi. Custom rom mu kullanmalıyim? Ben olduğunca telefonun kasıp donmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar Note 10 pro Kaçak aldım 67watt adaptör gönderildi. Note 11 pro adaptörü galiba bir sorun yaşar mıyım? Prize takınca ses geliyor neyden kaynaklı olabilir?
Selam arkadaşlar babamın arkadaşından 5200 TL'ye kaçak note 10 pro aldık bugün elime ulaştı. Kutusunu yollamadi arkada IMEI bandı yapışık emin olmak istedim nasıl anlayabilirim?
Deji Batarya taktırma için telefoncuya fiyat sormuştum 100 TL fiyat söyledi ve ardından orijinal bataryanın 650 TL olduğunu söyledi orijinal bulunmuyor diye biliyorum ama mümkün mü arkadaşlar?
Arkadaşlar selam redmi note 8 telefonumda yaklaşık 4 saat ekran süresi alıyorum şarjım su gibi bitiyor. Batarya değişmem lazım ne önerirsiniz ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?