Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaklaşık 7-8 yıldır Xiaomi kullanan birisi olarak sorunu şu şekilde çözdüm. Bildirim seslerini farklı bir siteden indirdiğim yada telefona yüklenebilen ringtone uygulamarından seçtiğim seslerle yani mp3 ler le değiştiriyorum. Örneğin whatsapp için 3 saniyelik, sms için 3 saniyelik, telegram için...
Stoya; bilgilendirme için teşekkür ederim. Zaten son yazılımda sorun var, servise verip günlerce bekleyip yine aynı yazılımı yükleyip geri vereceklerse hiç gerek yok. Akşam bu hard reset olayına bakayım. Sonucu yazarım. Hayırlı günler.
Bütün mesajları okudum lakin benim sorunuma benzer bir sorun görmediğim için yazmak istedim. Bu güncelleme ile birlikte artık telefon sessizdeyken hiçbir bildirim alamamaya başladım. Mi10 Lite cihazında bildirim ışığı yoktur, bunun yerine amoled ekranında bildirimler görünür. Bende ise telefonu...