Legolas87 kullanıcısının son içeriği

1. L

AndroidAuto Çözülemeyen Android auto çözünürlük sorunu

https://xiaomi.eu/community/threads/miui-13-0-2-android-auto-now-has-low-screen-resolution-and-sound.67888/ S. A Abi şu sorunun aynısını yaşıyorum, ama çare bulamadım, hatta yabancı forumlarda da var, onlar da bulamamış, galiba yazılımcı işi gibi duruyor, varmı şuna zaman ayırabilecek bir...
  2. L

Yardım Android Auto Çözünürlük Sorunu

Merhaba, abiler bu Android Auto ve Bluetooth uzmanı abiler,lütfen yardım edin, arabaya bağlanıyorum,YouTube music kullanıyorum, arabanın sesi radyoda çok iyi ama bağlantıda ses düşük, sonuna kadar açıyorum ama az nerede ayar varsa girdim ama yok, ne yapabilirim bir akıl verin bana, birde bu...
  3. L

Yardım Note 9 Pro Xiaomi.eu Rom Sonrası Problemler

Note 9 pro Bl açık xiaomi.eu mıuı13 yükledim. çalışması güzel, ama bir kaç sorum ortaya çıkardı, ekranı aşağıya kaydırırken titreyerek kayıyor,bütün uygulamalarda ve telefonun kendinde de oluyor,mesela ayarlar menüsü, instagram da falan daha belirgin oluyor, birde haritalar da konumları, düzgün...
  4. L

Soru MIUI Global TR cihazi Rom Degisikligi sonrası, Endonezya rom yukleme sonrasi Format..

Merhaba, orjinal tr cihazımi android 12 yapmıştım, isim değiştirerek geri 11 ve mini 12.5 e geri yükledim, amacım rom degistirmekti, sonras tekrar Endonezya rom bulup indirdim, yine isim değiştirerek, Endonezya MIUI 12 versiyonu yaptım, yani orjinal tr global cihazım Endonezya romlu bir cihaz...
  5. L

Yardım Note 9 Pro İnternet Ayarı

DÜN NOTE 9 PRO ALDIM İNTERNET HIZI ÇOPK YAVAŞ 4,5 G FULL GÖSTERİYOR AMA NET YAVAŞ NE YAPABİLİRİM YARDIM...
Üst Alt