Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denemedim ama mıuı 12.5 olan bir telefon denedim sorun yok, zaten bu sorun 13 le beraber gelmiş 14 le de devam ediyor, bende 12.5 yüklemek istemiyorum sürekli güncelle güncelle dicek, ayar edicek beni, sıkıntı Google tarafında değil mıuı tarafında..
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-13-0-2-android-auto-now-has-low-screen-resolution-and-sound.67888/
S. A Abi şu sorunun aynısını yaşıyorum, ama çare bulamadım, hatta yabancı forumlarda da var, onlar da bulamamış, galiba yazılımcı işi gibi duruyor, varmı şuna zaman ayırabilecek bir...
Merhaba, abiler bu Android Auto ve Bluetooth uzmanı abiler,lütfen yardım edin, arabaya bağlanıyorum,YouTube music kullanıyorum, arabanın sesi radyoda çok iyi ama bağlantıda ses düşük, sonuna kadar açıyorum ama az nerede ayar varsa girdim ama yok, ne yapabilirim bir akıl verin bana, birde bu...
Müdür sana bişey aöylim mi, global tr rom lu cihazı, bl açmadan isim değiştirerek endonezya rom kurdum, sonra baya kullandım, donmaya teklemeler başladı, fabrika resti çektim, ilk açılıyor güzel uygulamaları yükleyince yine şaşırıyordu, yine resetlendi çektim, telefon uygulamaların hepsini aynı...
O işler basit ya, bir haftada 4 defa rom attım tele,aklıma şey geldi yeni romlarda acaba alışma süreci varmı bu telefonlarda. optimizasyon gibi falan, biraz beklemek lazım mı.
Bana rahatlık battı ya, önceden bl kilidi kapalı normal orijinal cihazdı Türkiye cihazı, buna ben Endonezya Rom attım, sonra ondan sıkıldım bl kilidini açtım, Sonra Eu rom mu yükledim, telefon Odur budur düzen tutmadı bir türlü, bir acayip çalışıyor haritaları bile donarak açıyor, iş gereği Bir...
Note 9 pro Bl açık xiaomi.eu mıuı13 yükledim. çalışması güzel, ama bir kaç sorum ortaya çıkardı, ekranı aşağıya kaydırırken titreyerek kayıyor,bütün uygulamalarda ve telefonun kendinde de oluyor,mesela ayarlar menüsü, instagram da falan daha belirgin oluyor, birde haritalar da konumları, düzgün...
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, En azından denemiş olurum diyerek geçiş yaptım zaten 5 dakika sürüyor, bilmiyorum diğerlerini ama bu cihaz ilk aldığımda bile bu kadar hızlı değildi, geçişlerinde tutun uygulama yüklemesi indirme hariç tabi çok hızlı, önceki ben yazarken hızıma...
Teşekkürler guç tuşlarıyla wipe reset yapsam sorun olmaz değil mi, ayrıca MIUI 13 yapmak istiyorum şimdi guncelleyip mı resetleyeyim,reset sonrası mi, ve ota dan mi yapmalıyım manuel mi daha sağlıklı olur bunuda cevaplarsaniz çok sevinirim. Cihazda mi hesabım falan açık kapatmadim hiç birsey
Merhaba, orjinal tr cihazımi android 12 yapmıştım, isim değiştirerek geri 11 ve mini 12.5 e geri yükledim, amacım rom degistirmekti, sonras tekrar Endonezya rom bulup indirdim, yine isim değiştirerek, Endonezya MIUI 12 versiyonu yaptım, yani orjinal tr global cihazım Endonezya romlu bir cihaz...