Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün mi tv stick aldım ama telefonumun ekranını yansıtamıyorum ikisi de aynı wifiye bağlı ama telefondan bulamıyorum dönüyor sadece cihazı bulamıyorum BT den eşledim ama yansıtma kısmında çıkmıyor
Magisk flashlama yapıcam bilgisayardan dosyayı atıyorum ama twrp de göremiyorum zaten twrp de iken bilgisayara gelmiyor cihazım bağlandı diye ses geliyor sarj alıyor ama telefonu göremiyorum şimdi de dosyayı göremiyorum bir sürü klasör var ama telefonun dosyaları yok
Arkadaşlar mi9t bl kilidini açtım skyhawk twrp kurdum ama ne yaptıysam pc görmüyor kabloyu takınca pc den ses geliyor ama telefona romu atamıyorum forumda ki her şeyi denedim acil yardım eder misiniz telefonsuz kaldım
Merhabalar mi9t cihazımda tam ekran hareketlerini açınca youtube mini oynatıcı olarak oynamıyor video ufsk bir pencere de gelmiyor ama tuşlara alınca çalışıyor yardımm eder misiniz
Mi9t cihazımda son 1 aydır sarja takınca hızlı sarj yazmıyor ben de kabloyu birkaç kere tak çıkar yaparak hızlı sarj gelene kadar dvam ediyordum ama dünden itibaren çok nadir hızlı sarj yazyıor orjinal başlık ve kablo ile yapyıroum neden böyle yapıyor ornijal miui 12 rom var bl kapalı
Merhabalar yeni papara kart aldım ve netflix almak istiyorum ama sabahtan beri ödeme sayfasında bir sorun oluştu. lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir kartımda para var aradım paparayı sıkıntı yok dediler
Merhabalar ocaktan beri Mi9T kullanıyorum Türkiye garantili aldım ilk zamanlar volte açıktı ama smsten mesajlar geç geliyor ya da geç gidiyordu volteyi kapatınca düzeldi ama şimdi ara ara mesajlarım gitmiyor yani en azından alındı yazmıyor yanında arka arkaya gönderiyorum mesela 10 mesajdan 4 ü...
Merhabalar mi9t cihazımı bugün düşürdüm arka kamera ortadaki kameranın lensi kırıldı internette yedek parçasını buldum 20 tl ila 30 tl arasında değişiyor hangisin almam gerekiyor ve nasıl değişim yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
merhabalar mi 9 t cihazımda wp de depolamadan kaç mesaj olduğunu öğrenmek istiyorum ama sadece yazılı mesajlar sıfır olarak gözüküyor sesli mesajlar foto video falan onların sayısı var ama yazılı mesajlar 0 neden olabilir ?