Lefsos kullanıcısının son içeriği

1. Lefsos

Rom Xiaomi 15 Custom Rom Önerisi

Sorunu çözdüm, usb hata ayıklama açıktı ama yine de görmüyordu. Araştırınca sorunun bilgisayardaki programdan kaynaklandığını buldum. Şu an öyle bir sorun yaşamıyorum ama rom yine de sıkıntılı.
  2. Lefsos

Rom Xiaomi 15 Custom Rom Önerisi

Telefonun bootloader kilidini açtım ve merak ettiğim için hemen EU Rom kurdum. Telefonun akıcılığı vs. oldukça iyi fakat kendi içinde yine sorunlar var. Örneğin telefonu bilgisayara usb hata ayıklama modunda bağlayamıyorum veya apk kurarken sıkıntı yaşatıyor. Debloat yapmak istiyorum çünkü kendi...
  3. Lefsos

Yardım BL Kilidi Açmadan Sürüm Düşürme

Ben de Xiaomi Mi 5 kullandığım zamanlarda bahsettiğiniz şekilde rom atabildiğimi hatırlıyorum ama HyperOS ile gördüğüm kadarıyla BL Kilidi kesin açılmak zorundaymış. bugün başvurdum ve 72 saat sonraya süre verdi. Süre dolunca kilidi açıp EU rom kuracağım.
  4. Lefsos

Yardım BL Kilidi Açmadan Sürüm Düşürme

Xiaomi 15 kullanıyorum ve telefonda şu an Android 16 (OS2.0.217.0.WOCMIXM) yüklü. Bu sürümden memnun değilim, birçok hata ve sorunla karşılaştım. Bu sürüme geçerken başıma bunların geleceğinin az çok farkındaydım ama şimdi eski sürüme geçmek istiyorum. Telefonun BL kilidi açık değil, açmak için...
Üst Alt