Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Umarım konuyu doğru katagoriye açmışımdır.
Redmi Note 10 Pro telefonumla ilgili bir IMEI kaydı sorunu yaşıyorum. Sorunumla ilgili yardımınızı istiyorum.
telefonumu 2023 mayıs ayında satın aldım. Ancak, fark ettim ki IMEI numaramın kaydı yapılmamış veya eksik bir şekilde kaydedilmiş...
Merhaba, Redmi Note 8 Pro Cihazımı Tam 5 Aydır kullanıyorum Sadece ilk aldığımda %0 A Kadar kullanıp %100 Şarj ettim onun dışında 5 Ay boyunca Genellikle %20 - %90 Arası kullandım, Ve bu aralar Telefonumun şarjının baya hızlı gittiğini düşünüyorum, 7 Saat ekran sürem, 3 - 4 Saatlere düşmeye...
Note 8 Pro MİUİ 12.5 Android 11 Cihazım için Telefon Sıfırlanmadan Twrp Yüklemek Ve Root atmak istiyorum fakat bu konularda çok tecrübesizim cahile anlatır gibi anlatır mısınız :)
Arkadaşlar İnternet seçimimi yaptım Netspeed'i arayıp sorduğumda Bu Modemi Satıyorlarmış sizce bu nasıldır? Bu pakete göre Modem önerir misiniz? Max Bütçe 300 TL
Şu anda 16 MBPS İnternet kullanıyorum, 9 Eylül de 2 Yıllık Taahhütüm sonunda bitiyor, Mahalleye Altyapı yeni geldi sayılır ve değerler bu şekilde, Sizce hangi İnternete geçmeliyim?
Telefonu Hücre Bekleme Şarj yemesin diye Uçak Modu + VoWifi Açık olarak kullanıyorum ama sabah kalktığımda hücre beklemenin şarj yediğini görüyorum, Böyle bir şey olabilir mi?
Forumdaki bir Duvar Kağıtları Konusu nda 2 Adet duvar kağıdı beğendim fakat logosuz indiremiyorum, Logosuz bir şekilde nasıl indirebilirim bu resimleri?
Evet bazı arkadaşlar sürenin sürekli uzamasından yana çok sinirli bu konu onlar için kıskandırıcı olabilir :D
Çoğu kişi bu konulara çok dikkat ettiği halde, Ben dikkat etmedim ve verdiği 1 Hafta sürenin sonunda kilit açıldı.
1. Bootloader kilit açma başvurusu yaparken Geliştirici...
Arkadaşlar Ben Telefonların Bataryayı çok kafaya takan biriyim, Kapının önünde Telefonumun Şarjı sanırım %48 Di eve girip şarja Baktığımda %44 E düştüğünü gördüm bi garipsedim sonra neyse dedim oyuna girdim Şarja baktığımda %47 ye yükselmişti hemen Ampere uygulamasını indirip oradan şarja baktım...
Arkadaşlar şimdi bildiğimiz gibi İMEİ Olmadan 4 Ay kullanım hakkı var, Bu 4 Ayın sonunda SİM Kartı Slot 1 den Slot 2 YE Taksam bi 4 Ay daha kullanabilir miyim?
Arkadaşlar Bugün Mi Unlock programı ile Bootloader kilit açma işlemi yaptım bana "168 Saat sonra tekrar deneyin, Bu sırada Mİ Hesabını Tekrar MİUİ A Girmeyin yoksa bu süreyi tekrar beklersiniz" Dedi ama şu an Telefonum da Mİ Hesabı Açık durumda, Benim yanlış anladığım şey nedir?
Telefonumu normal şekilde Hızlı Şarj ederken Şarj %50 olunca Durduk yere Telefondan "Şarja takma sesi" geliyor ve %50 Den sonra neredeyse farkedilmeyecek şekilde biraz daha yavaş şarj ediyor
ve "Bugün şarj edildi" kısmı "1" Olması yerine kafasına göre "2, 3, 5" Oluyor bunun nedeni nedir bir...