Lear Mert kullanıcısının son içeriği

1. Lear Mert

Soru Redmi Note 10 Pro IMEİ Sorunu

Çok özür dilerim başlığı düzelettim. Redmi Not 10 Pro
  2. Lear Mert

Soru Redmi Note 10 Pro IMEİ Sorunu

Merhaba, Umarım konuyu doğru katagoriye açmışımdır. Redmi Note 10 Pro telefonumla ilgili bir IMEI kaydı sorunu yaşıyorum. Sorunumla ilgili yardımınızı istiyorum. telefonumu 2023 mayıs ayında satın aldım. Ancak, fark ettim ki IMEI numaramın kaydı yapılmamış veya eksik bir şekilde kaydedilmiş...
  3. Lear Mert

Yardım Batarya Kalibrasyonu Hakkında

Merhaba, Redmi Note 8 Pro Cihazımı Tam 5 Aydır kullanıyorum Sadece ilk aldığımda %0 A Kadar kullanıp %100 Şarj ettim onun dışında 5 Ay boyunca Genellikle %20 - %90 Arası kullandım, Ve bu aralar Telefonumun şarjının baya hızlı gittiğini düşünüyorum, 7 Saat ekran sürem, 3 - 4 Saatlere düşmeye...
  4. Lear Mert

Yardım Note 8 Pro (MİUİ 12.5 A11) İçin Sıfırlanmadan TWRP + Root Nasıl Yüklenir?

Peki ben İmei gitmeden telefonu nasıl sıfırlayacağım? Veya Root atacağım. Bu 2 si benim için çok önemli Twrp olmasa da olur
  5. Lear Mert

Yardım Verisiz bootlader kilidi açma

Diğer Sim Slotunu kullandınız mı?
  6. Lear Mert

Yardım Note 8 Pro (MİUİ 12.5 A11) İçin Sıfırlanmadan TWRP + Root Nasıl Yüklenir?

Note 8 Pro MİUİ 12.5 Android 11 Cihazım için Telefon Sıfırlanmadan Twrp Yüklemek Ve Root atmak istiyorum fakat bu konularda çok tecrübesizim cahile anlatır gibi anlatır mısınız :)
  7. Lear Mert

Yardım Hiçbir Bildirim Gelmiyor

Hocam ben sorunu bildirim gelmeyen uygulamaları tek tek kaldırıp yükleyerek çözdüm
  8. Lear Mert

Sohbet Netspeed Geçiş Sürecim

Hocam 82 Download 8 Upload Alıyorum Steam de indirme hızım da 10 MB/S :) mehmet_bayram
  9. Lear Mert

Sohbet Netspeed Geçiş Sürecim

Hocam Kodunuzu Kullandım ve İnternetin bağlanmasını bekliyorum Vodafone Taahhütüm Bugün bitiyor ve En Geç 11 Eylül de bağlayacaklarını söylediler, İnternet Bağlanınca buraya yazacağım. Aldığım Paket: Speed Pro 100, Altyapım: 83 MBPS :) mehmet_bayram
  10. Lear Mert

Soru Kameranın Kötüleşmesi

Ben de Redmi Note 8 Pro Kullanıyorum ama şu an kameram gayet güzel, Hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  11. Lear Mert

Yardım Netspeed VDSL Modem Önerisi

Zaten 1 Tane Modem buldum 1 - 2 Saate gidip alacağım ama Taahhütüm Eylülün 9 unda Bitiyor O Civarlar dönüş yaparım
  12. Lear Mert

Hocam Bilgisayarda kablolu olarak kullanacağım, Keenetic Omni Dsl Yİ, Telefon da Neden yarı hız alırım bu modemle? Tam hız almak için ne yapmam gerek? 1629718618 802,11 b/g/n Yazıyor Hocam
  13. Lear Mert

Hocam bir tane buldum uygun fiyatlı 2 Yıl Garantili her şeyini verecekmiş adam, Alayım mı Sizce? https://www.letgo.com/tr-tr/i/keenetic-omni-dsl-modem-2-yil-garantili-ve-kutulu_cf2caeb2-0fbf-47db-a95a-adae9af524a1
  14. Lear Mert

Hazır İnternet değiştirmişken Sıfır alayım diyorum Hocam
Üst Alt