Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Umarım konuyu doğru katagoriye açmışımdır.
Redmi Note 10 Pro telefonumla ilgili bir IMEI kaydı sorunu yaşıyorum. Sorunumla ilgili yardımınızı istiyorum.
telefonumu 2023 mayıs ayında satın aldım. Ancak, fark ettim ki IMEI numaramın kaydı yapılmamış veya eksik bir şekilde kaydedilmiş...
Merhaba, Redmi Note 8 Pro Cihazımı Tam 5 Aydır kullanıyorum Sadece ilk aldığımda %0 A Kadar kullanıp %100 Şarj ettim onun dışında 5 Ay boyunca Genellikle %20 - %90 Arası kullandım, Ve bu aralar Telefonumun şarjının baya hızlı gittiğini düşünüyorum, 7 Saat ekran sürem, 3 - 4 Saatlere düşmeye...
Note 8 Pro MİUİ 12.5 Android 11 Cihazım için Telefon Sıfırlanmadan Twrp Yüklemek Ve Root atmak istiyorum fakat bu konularda çok tecrübesizim cahile anlatır gibi anlatır mısınız :)
Hocam Kodunuzu Kullandım ve İnternetin bağlanmasını bekliyorum Vodafone Taahhütüm Bugün bitiyor ve En Geç 11 Eylül de bağlayacaklarını söylediler, İnternet Bağlanınca buraya yazacağım. Aldığım Paket: Speed Pro 100, Altyapım: 83 MBPS :)
mehmet_bayram
Hocam Bilgisayarda kablolu olarak kullanacağım, Keenetic Omni Dsl Yİ, Telefon da Neden yarı hız alırım bu modemle? Tam hız almak için ne yapmam gerek?
1629718618
802,11 b/g/n Yazıyor Hocam
Hocam bir tane buldum uygun fiyatlı 2 Yıl Garantili her şeyini verecekmiş adam, Alayım mı Sizce?
https://www.letgo.com/tr-tr/i/keenetic-omni-dsl-modem-2-yil-garantili-ve-kutulu_cf2caeb2-0fbf-47db-a95a-adae9af524a1