Lear Mert kullanıcısının son içeriği

1. Lear Mert

Soru Redmi Note 10 Pro IMEİ Sorunu

Merhaba, Umarım konuyu doğru katagoriye açmışımdır. Redmi Note 10 Pro telefonumla ilgili bir IMEI kaydı sorunu yaşıyorum. Sorunumla ilgili yardımınızı istiyorum. telefonumu 2023 mayıs ayında satın aldım. Ancak, fark ettim ki IMEI numaramın kaydı yapılmamış veya eksik bir şekilde kaydedilmiş...
  2. Lear Mert

Yardım Batarya Kalibrasyonu Hakkında

Merhaba, Redmi Note 8 Pro Cihazımı Tam 5 Aydır kullanıyorum Sadece ilk aldığımda %0 A Kadar kullanıp %100 Şarj ettim onun dışında 5 Ay boyunca Genellikle %20 - %90 Arası kullandım, Ve bu aralar Telefonumun şarjının baya hızlı gittiğini düşünüyorum, 7 Saat ekran sürem, 3 - 4 Saatlere düşmeye...
  3. Lear Mert

Yardım Note 8 Pro (MİUİ 12.5 A11) İçin Sıfırlanmadan TWRP + Root Nasıl Yüklenir?

Note 8 Pro MİUİ 12.5 Android 11 Cihazım için Telefon Sıfırlanmadan Twrp Yüklemek Ve Root atmak istiyorum fakat bu konularda çok tecrübesizim cahile anlatır gibi anlatır mısınız :)
  4. Lear Mert

Yardım Netspeed VDSL Modem Önerisi

Arkadaşlar İnternet seçimimi yaptım Netspeed'i arayıp sorduğumda Bu Modemi Satıyorlarmış sizce bu nasıldır? Bu pakete göre Modem önerir misiniz? Max Bütçe 300 TL
  5. Lear Mert

Soru Netspeed VS Türknet VS Gıbırnet

Şu anda 16 MBPS İnternet kullanıyorum, 9 Eylül de 2 Yıllık Taahhütüm sonunda bitiyor, Mahalleye Altyapı yeni geldi sayılır ve değerler bu şekilde, Sizce hangi İnternete geçmeliyim?
  6. Lear Mert

Yardım Uçak Modunda Hücre Bekleme Şarj Yiyor? :D

Telefonu Hücre Bekleme Şarj yemesin diye Uçak Modu + VoWifi Açık olarak kullanıyorum ama sabah kalktığımda hücre beklemenin şarj yediğini görüyorum, Böyle bir şey olabilir mi?
  7. Lear Mert

Yardım VoWifi Ağ Tercihleri Nedir?

VoWifi nin Altında Bulunan "Ağ Tercihleri" Ne işe yarıyor? Mobil Veri de seçsem Wifi de seçsem Wifi üzerinden arama yapıyor
  8. Lear Mert

Yardım Sabaha Kadar %10 Şarj Gitti

Arkadaşlar Normalde Her gün Sabaha kadar %1 - %2 Şarjım giderdi bugün uyandığımda Resimde gördüğünüz gibi %10 Civarı şarjım gitmiş sebebi nedir?
  9. Lear Mert

Soru Forumdan Logosuz Resim İndirme

Forumdaki bir Duvar Kağıtları Konusu nda 2 Adet duvar kağıdı beğendim fakat logosuz indiremiyorum, Logosuz bir şekilde nasıl indirebilirim bu resimleri?
  10. Lear Mert

Diğer Şaka Gibi Bootloader Kilidi Açmak :D

Evet bazı arkadaşlar sürenin sürekli uzamasından yana çok sinirli bu konu onlar için kıskandırıcı olabilir :D Çoğu kişi bu konulara çok dikkat ettiği halde, Ben dikkat etmedim ve verdiği 1 Hafta sürenin sonunda kilit açıldı. 1. Bootloader kilit açma başvurusu yaparken Geliştirici...
  11. Lear Mert

Yardım Durduk Yere Şarj Seviyesi Alçaldı Yükseldi

Arkadaşlar Ben Telefonların Bataryayı çok kafaya takan biriyim, Kapının önünde Telefonumun Şarjı sanırım %48 Di eve girip şarja Baktığımda %44 E düştüğünü gördüm bi garipsedim sonra neyse dedim oyuna girdim Şarja baktığımda %47 ye yükselmişti hemen Ampere uygulamasını indirip oradan şarja baktım...
  12. Lear Mert

Soru IMEISIZ Kullanım Hakkında

Arkadaşlar şimdi bildiğimiz gibi İMEİ Olmadan 4 Ay kullanım hakkı var, Bu 4 Ayın sonunda SİM Kartı Slot 1 den Slot 2 YE Taksam bi 4 Ay daha kullanabilir miyim?
  13. Lear Mert

Soru Redmi Note 8 Pro MİUİ 13 Alır mı

Sizce Redmi Note 8 Pro MİUİ 13 Android 12 Alır mı?
  14. Lear Mert

Yardım Mİ Unlock hakkında bir soru

Arkadaşlar Bugün Mi Unlock programı ile Bootloader kilit açma işlemi yaptım bana "168 Saat sonra tekrar deneyin, Bu sırada Mİ Hesabını Tekrar MİUİ A Girmeyin yoksa bu süreyi tekrar beklersiniz" Dedi ama şu an Telefonum da Mİ Hesabı Açık durumda, Benim yanlış anladığım şey nedir?
  15. Lear Mert

Yardım Telefonun şarjı %50 den sonra değişiyor

Telefonumu normal şekilde Hızlı Şarj ederken Şarj %50 olunca Durduk yere Telefondan "Şarja takma sesi" geliyor ve %50 Den sonra neredeyse farkedilmeyecek şekilde biraz daha yavaş şarj ediyor ve "Bugün şarj edildi" kısmı "1" Olması yerine kafasına göre "2, 3, 5" Oluyor bunun nedeni nedir bir...
Üst Alt