LeanBack kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Redmi Note 8 Pro Bluetooth ile Wifi çakışması

5ghz bandından bağlanmak dışında hiçbir kalıcı çözüm yolu yok, neler neler denedim aylarca, hep bir süre sonra yavaşlama, donma takılma başladı. Bende saat almıştım, kullanamayınca bu yüzden sattım. Bundan sonra çözüm olsa da artık uğraşmam.
  2. L

Sohbet Sanırım Telefonu Satacağım

Mediatek derken, Note 8 pro'daki G90T günlük kullanımda Mi note 10'un 730'unu 2'ye katlar, bencmarklarda sanki iki cihaz arasında ufak bir fark varmış gibi gözüküyor ama gerçekte fark muazzam. Zamlardan önce aldırdım amazondan Mi note 10 arkadaşıma aynı arabaya android autoya bağlamak için...
  3. L

Rehber Redmi Note 8 Pro Tüm Android 10 Rom Konuları

Belki 15 tane farklı markalardan android telefon kullandım 2010'dan beri, ufak yamalar, iyileştirmeler tamam ama 1-2 cihaz dışında "ana güncelleme" gelip de telefonda bir şekilde maraz çıkarmayan sürüm görmedim. Buna rağmen milletin güncelleme diye çıldırmasını aklım havsalam almıyor. Sonrada...
  4. L

İpucu Batarya Performansı Android 10'dan 9'a

2010'dan beri Android kullanıyorum, Sony X10 mini ile başladım. İlk güncelleme sonrası hayır gördüğüm telefon şans eseri Huawei P9 oldu. Diğer telefonların tamamında aşırı şarj ve bekleme tüketimi, işlemci uykuya geçememe, ısınma, kasma bir sürü sorun yaşadım. Note 8 pro nasıl olur bilmiyorum...
  5. L

İnceleme 4.ayında pil performansı

Global.11.0.6
  6. L

İnceleme 4.ayında pil performansı

50ye yakın uygulama var bende de, 5. ay oldu ve pil dayanımım çok iyi. 12 saatleri buluyor ekran sürem, siz uygulama bazlı sorun yaşıyorsunuz, işlemciden bağımsız bazı uygulamalar qualcomm cihazlarda da pil sömürüsü yapabiliyor. Sd820'de stabil çalışan eski bir uygulama 845'te sorun...
  7. L

Yardım RN 8 Pro Adımsayar Sorunu

Bu telefonda dahili bir pedometre sensörü yok amiral gemisi telefonlar gibi. Bu yüzden gyro verisi kullanarak ve başka sensörlerden veri almaya çalışarak yarım yamalak ölçüm yapıyor, çoğunlukla hatalı. Hiçbir uygulama düzgün çalışmayacaktır, boşa uğraşmayın.
  8. L

Soru Note 8 Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Evde çakıldığım dönemde maksimum ekran süremi aldım. %90wifi, 20dk dışarı çıktım hücresel çok az, Gps ve otomatik ekran parlaklığı kapalı (ekran orta parlaklıkta), senkronizasyon açık, 2.5 saat film, 3 saat kadar oyun, 1 saatten fazla youtube, 3 saate yakın iş programım, gerisi sosyal medya...
  9. L

Ana Başlık Redmi Note 9 Pro Max

Benim mi beklentim çok yüksekti bilemedim. Dimensity 800 veya 765G ile gelmesini beklerdim. En azından Max ile Pro ayrışmalıydı donanım olarak, ayrıca Note 7 pro'dan 8 pro'ya geçiş çok daha iddialıydı donanım bakımından, tamamı ile fiyat rekabetine oynamak istiyorlar sanırım.
  10. L

Tam doldurmak uzun süre tam şarda bırakılmadığı sürece büyük dert değil, gerekirse %100 doldurup çıkın tabiki. Asıl dikkat edilmesi gereken dip değerlere düşürmemek. Genelde %20-85 şarj ediyorum ama gerekirse %100 de yapıyorum. Fakat asla %10 altına düşürmem. LG G6'yı umursamadan bitirene...
  11. L

Doğrusu budur, %100 şarj etmek uzun dönem batarya sağlığı açısından çok istenen birşey değil. %20-85 gibi dolum döngüsü en iyisi lityum piller için. Hele ki bitirene kadar kullanmak en zararlısı. Hatta modern elektrikli otomobillerde de aynı kullanım klavuzlarında aynı döngü öneriliyor...
  12. L

Bayiden aldığım gibi, global rom (11.0.6). Temiz kurulumda yapmadım, normal kurdum update'leri. Hattınız ne bilmiyorum ama Vodafone ve TT hatlarında pil süresi yaşayanlar gördüm bu telde. Benim turkcell, cihaz 128gb. GPS'i açık tutmuyorum yalnız.
  13. L

%80 wifi, %20 4G gibi ekran sürem böyle. Otomatik parlaklıkta. Full 4g kullanırsam 10.5 saat civarı. Pubg ağırlıklı 7.5 saat. Bir ara sürümü 11.6'ya güncelleyince durduk yerde pil azalması durumu yaşadım ama ertesi gün düzeldi. Mediatek işlemcinin pil bakımından hiçbir eksiğini görmedim, hatta...
  14. L

Oyun Oyun için önerebileceğiniz telefon

İşlemci iyi olsa da bana işlemci veya grafik yongadan ziyade, optimizasyon başarısı gibi geldi.
  15. L

Oyun Oyun için önerebileceğiniz telefon

Note 8 Pro HD ayarı + aşırı akıcı seçeneğinde 50-60fps arası geziniyor. HDR seçili + aşırı akıcı da 38-44fps gibi. Köşe düzeltme de açık. Mi9t Pro HDR'da 60'a yaklaşır tabiki yani mümkünse onu al, düşük bütçeli veya sıfır cihaz bakarsan diye Note 8 pro'yu söyledim. Açıkcası 845-855'li cihazlar...
Üst Alt