leadsolider kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Google play sürekli duruyor

Dün güncelleme geldi yaptım hala değişmedi sadece o e-posta hesabında oluyor.
  2. L

Yardım Google play sürekli duruyor

Merhaba Redmi telefonumda 2 e-posta hesabım var. Bir hesapta Google Play'de oyunlar kısmında size özel bölümüne girince sürekli uygulama çöküp atıyor. Her şeyi yaptım uygulama verilerin temizledim güncellemeleri geri aldım. Hatta artık ChatGPT gibi uygulamalara girince diyor ki. Bu uygulamayı...
  3. L

Yardım Telefonumdan ses geliyor

Tam kamera kısmından ses geliyor ama kameradan olduğunu düşünmüyorum diğer kısımlardan dinleyince daha az geliyor kameradan daha net bir ses geliyor sizde de öyle mi?
  4. L

Yardım Telefonumdan ses geliyor

Merhaba telefonum redmi note 12 pro 5G cpu Z uygulamasını bir sebepten açtım ve çok hafif bir titreşim geldi telefondan daha sonra kamera kısmına kulağımı koyduğumda tok bir cızırtı sesi vardı uygulamayı kapatınca gidiyordu uygulamayı açmayınca normal kullanımda hiçbir şey yok daha önce de...
  5. L

Yardım Redmi note 12 pro 5G E-sim

Merhaba redmi note 12 pro 5G sahibiyim acaba eğitim var mı ayarlar bölümünden sim kartlar ve bağlantılar kısmına girdiğimde verirsin diye bir şey var ama üstüne tıklanmıyor bunu nasıl çözerim e'sim midir
  6. L

Yardım Redmi note 12 pro 5G NFC sorunu

Merhaba redmi note 12 pro 5G cihaza sahibim cihazda donanımsal olarak NFC var ama ayarlardan açılmıyor görünmüyor bunun çözümü nedir
  7. L

Yardım Redmi note 12 pro 5G dışarıya ses gidiyor

Merhaba redmi note 12 pro 5G cihazım var ancak konuşma yaptığımda WhatsApp ve normal arama ses dışarıya çok fazla gidiyor bu nasıl düzeltebilirim
  8. L

Yardım Redmi note 12 pro 5G rom

Merhaba redmi note 12 pro 5G cihazım var yurt dışı ancak içinde fake Rom varmış aldığım yeri götürüp Rom attıracağım ancak içerisinde 800'den fazla resim var bunları nasıl yedekleyebilirim Roma atılınca her şey siliniyor resimler ya da diğer veriler nasıl silinmez
  9. L

Çözüldü Global Rom Nasıl Yükleyebilirim

Merhaba redmi note 12 pro 5g cihaza sahibim ve sanaırım içindeki rom fake rommuş güncelleme alabilirmiyim ve global orjinal roma nasıl geçerim rom atma hakkında gram bilgim yok birde imei atıld gidermi
  10. L

Yardım Erişim izniniz yok

Merhaba bu ne demek acaba kötü birşey mi
  11. L

Çözüldü Mıuı sürümündeki 7 haneli kod ile android sürümü uyuşmuyor

Merhaba ekran görüntüsündeki MIUIsürümü yazan yerdeki 7 haneli kodun başındaki s harfi ile Android sürümü birbiriyle uyuşmuyor çözümü nedir?
Üst Alt