Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba,
Kendim deneyerek yapmanın artık çok zor olduğuna kanaat getirdim. Belki uğraşsam bir şekilde yapabileceğim ama artık fazla zaman harcamak istemiyorum.
İstanbul'da hızlı bir şekilde yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilirseniz çok makbule geçer.
Biraz masrafı olur ama en azından...
Şu an telefon işe yaramaz durumda. Hiçbir şey yapamıyorum. İşin enteresan tarafı ekstra hiçbir şey yapmadım. Sadece ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına geri döndürme işlemi yaptım. Daha önce de yapmıştım ve hiçbir sorun çıkmamıştı. Bir anda böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu...
Cep telefonunu da tanımladım hesaba. Bu sefer aşağıdaki uyarıyı veriyor:
"Add your account and device in MIUI's Settings > Developer options > Mi Unlock Status"
Mi Unlock programını PC'ye yükledim ve denedim. Giriş yaptıktan sonra telefonu tanıdı ama "unlock" butonunda bastıktan sonra başarısız oldu. Uyarı olarak aşağıdaki mesajı veriyor:
"Can't unlock. Your account isn't associated with a phone number."
Hesaba telefon mu tanımlamak gerekiyor? Ya da...
Şu an telefon yanımda değil ama sanırım unlocked yazmıyordu sadece logo var. Akşam eve gidince bir de bu unlock yöntemini deneyeyim.
Aşağıdaki linkten uygulamayı indirip PC'ye kurduktan sonra belirtilen adımları uygulamam yeterli değil mi?
Apply for permissions to unlock Mi devices
Cevabınız için teşekkür ederim. İnternetten epey bi araştırma yaptım. PC'ye flash uygulaması indirip denedim, ROM'u flash yap diyince 1sn sürüyor ve başarılı diyor ama telefonda hiçbir değişiklik olmuyor. Recovery mod yöntemiyle MI suite yükleyerek de denedim, orada da MI suite telefonu...
Merhaba,
Foruma yeni katıldım. Daha önce konusu açılmış olabilir. Kusura bakmayın.
Bugün cihazı ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlamak istedim. Sıfırlama işlemi esnasında ekran uzun süre karardı. (Arka ekran ışığı yanıyordu.) Yaklaşık 20dk. bekledikten sonra hiçbir şey olmayınca...