lazye kullanıcısının son içeriği

1. lazye

Yardım Fremework APK Sorunu ?

Framework APK minimum ve maksimum parlaklık ayarlarken izlediğim makalenin 7. Maddesinde böyle birşey var anlamadım yardımcı olur musunuz ? 7.Ardından orijinal (değiştirilmemiş) framework-res.apk dosyasını 7zip ile açın. Resources.arsc'yi silin ve yeniden derlenmiş yeni apk'den çıkarılan yeni...
  2. lazye

Rehber OxygenOs [ADB - DEBLOAT] [OOS 12, 11, 10] [2023.01.26 - v1.0]

!!! Senin Sorumluluğun Şahsım ve MIUI TÜRKİYE meydana gelebilecek sorunlardan sorumlu tutulamaz. !!!! Gereksinimler: 1. Windows PC. 2. Çalışan ADB 3. Oneplus Cihazları (Diğer OxygenOS cihazlarında da çalışabilir) Talimatlar: 1.Telefon'dan USB Hata Ayıklama modunu açın. 2. Telefonu PC'ye...
  3. lazye

Çözüldü 4Pda sitesi dosya isteme konusu

Alternatif link atayım bende ; OrangeFox-R10.0_9-Stable-davinci.zip
  4. lazye

Soru 2 yıllık Mi 6 alınır mı ?

Şahsi görüşüm yurtiçi temiz full kutulu ise alınır o fiyata.
  5. lazye

Çözüldü Mi 9t Brick (Magisk modülü brick)

Hayır olmaz o modülü kurmayın yeterli.
  6. lazye

İpucu VOLTE VOWIFI 4G Hakkında Bilgilendirme

Yalnız konunun başında yazanlar olayı farklı vodafone imei numarasını bakmaksızın volte ve vowifi hizmetini veriyor o yüzden tak diye çalışıyor.Turkcell ve Türk Telekomda hemen açılmamasını sebebi imei üzerinden telefon bilgilerini alıyor ve uğraştırıyor şahsen ben efs falan uğraşmadan...
  7. lazye

Yardım Mi 9SE Band20 ve 2G Çözüm Denemesi Yardımınız Gerekiyor

Qualcomm imei atılmış cihazı desteklemediğinden bu tür yollara başvurmuş olabilir.Bu şekilde çözüme kavuşturulması da çok çok zor görünüyor en azından şimdilik.İnşallah çözüme kavuşursunuz arkadaşlar.
  8. lazye

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

pendroz Paylaşım harika hocam emeğinize sağlık. Teşekkürler...
  9. lazye

Rehber Netflix Bu Cihazla Uyumlu Değil Hatası ÇÖZÜMÜ

StreX Kardeşim zaten uzatmıyorum tartışmada yaratmadım farkındaysan yaptığın şeye lafım yok yazdım ve kesin çözüm değil dedim ortamı germeye gerek yok.İyi akşamlar...
  10. lazye

Rehber Netflix Bu Cihazla Uyumlu Değil Hatası ÇÖZÜMÜ

Çözümü gerçekten bu olamaz :) Kardeşim paylaştığın şeye lafım yok ama bu kesin çözüm değil ve apk yüklemek herkesin aklına gelecektir zaten ...
  11. lazye

Sohbet Google Hizmetleri olmasaydı ne yapardınız?

Google Play Servisleri günümüz android ekosisteminde herşeydir.Şahsen sadece market olarak bakmayın,GDrive,Gmail,Youtube,Play Oyunlar ... Daha niceleri istesekte istemesekte Google Servislerine muhtacız.Diceksiniz ki Apple ihtiyaç duymuyor.Apple kendi marketine uygulama Google Playden önce...
  12. lazye

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramınız kutlu olsun forumdaşlar :)
  13. lazye

Tema Mi6 Always on mode (Her zaman açık ekran modu)

nokia 8 'de amoled ekran olmamasına rağmen Aod var ve pil'i sömürmüyor yazılım optimizesiyle alakalı Mi 6'da bu konuda çok şey beklemeyin.
  14. lazye

Mod [Android 9] Mİ9 SE 66-72-75-84 hz Overclock

Yararlı paylaşım için teşekkürler...
  15. lazye

Diğer Evira Kernel Redmi Note 7

Kernel artı veya eksileri diye bişey yok konuyu açan arkadaş yazmış romun özelliklerini çekirdekler en düşük 300 mhz en yüksek 2.2 ghz çalışıyormuş.Ekran renk doygunluğu için kcal desteği eklenmiş. Wireguard eklenmiş(bir çeşit vpn baya sağlam).Diğer kernelden ayıran özellikleri bunlar herkesin...
Üst Alt