lazkopat52 kullanıcısının son içeriği

1. L

Rom [Miui 12][Port][Closed Beta]Redmi Note 8(20/04/28)

hocam recoveyde sistem img görünmüyor yukleme yapamıyorumayraca wendor dosyasıda görünmüyor sorun benım recoverydemı
  2. L

Rom [Miui 12][Port][Closed Beta]Redmi Note 8(20/04/28)

teşekürler türkçe dil desteği varmı bu romda
  3. L

Soru Redmi note 8 kendi kendine dokunma

selam kaedeşim sorun ekranda sana geçiçci bir cozumonere bilirim kendi kendine basan bölgeye manyotolu çakmakları bilirsin onun kıvılcım cıkaran kısmıylı o gölgeye 5 10 dakika boyunca basmak o bölgede toplanan statık elektrigi bosaltır ve sorun düzelir youtubede konuyu bir araştır daha...
  4. L

Redmi Note 3 v7.2.50 rom kurulumu.

BOT LOADER KILIDL ACIKMI CİHAZI KAPAT SES AÇMA VE GÜC TUŞUNA BAS RECOVERI VARSA ACILIR
  5. L

şuan tema stora girebilen varmı benim cihazdamı sorunvar tema yüklenemedi diyor ?

xaomi den kaynaklıymış galiba kendi kendine düzeldi
  6. L

şuan tema stora girebilen varmı benim cihazdamı sorunvar tema yüklenemedi diyor ?

tema görüntülenemiyor ingilizce yaptım dili yine aynı kaynak yüklenemıyor
  7. L

redmi note 3 sd versiyon global romu mtk versiyona portlana bilirmi ? böyle bir çalışma varmı ?

global rom gelirde birsene sonramı nezaman kimbilir sd versiyonu işi bozdu yoksa çıkardı
  8. L

redmi note 3 sd versiyon global romu mtk versiyona portlana bilirmi ? böyle bir çalışma varmı ?

pronun orjinal global romu portlana bilirmi acaba enazından stabil bi rom olurdu
  9. L

allahtan xaomı eu var haftalık guncelleme veren yoksa teli satacam eske pro alsaydık
  10. L

Yardım ARKADAŞLAR ACİL :( Telefon çöktü

hayır kardeşim ne telefondan nede bilgisyardan işlem yapamıyormuş
  11. L

Yardım ARKADAŞLAR ACİL :( Telefon çöktü

download moda giremiyor recovere giremiyor kısaca bir işlem yapamaz jitag la download moda girip 4 gb lık servis romunu kurucak dostum yanlış bilgilendirme değil benim başımada geldi ve jtagla bile düzeltemedik ancak benim cihaz f320 l idi arkadaşınkı normal g2
  12. L

redmi note 3 miui kaldırma

http://en.miui.com/thread-214718-1-1.html bugun eklendi
  13. L

Xiaomi redmi note 3 3/32 hangi rom tavsiye edersiniz

bot loader kilidin kapalı olduğu için hiçbirinde güncelleme alamazsın
  14. L

Mıuı Lg Teması

yukarıda arama kısmından arat
Üst Alt