Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 ağustostan beri hindistan romu kullanıyorum. aralıklarla görüşme yaparken şu ana kadar 7-8 kez telefon kapandı açıldı. başka bir sorun yaşamadım. görüşme kaydı için kullanmay devam ediyorum.
Redmi Note 8 ime bu akşam xiaomi Tool v2 ile Hindistan romu attım. Önce bağlandı ve FASTBOOT yazıp yeniden başlattı. Sonra programdan official rom dan India seçeneğini seçip yükledim. Bilgisayara indirmesi baya sürdü. Ben dizüstünde yapmadım, dizüstünde yapmanızı tavsiye ederim, elektirik...
Redmi Note 8 ime bu akşam xiaomi Tool v2 ile Hindistan romu attım. Önce bağlandı ve FASTBOOT yazıp yeniden başlattı. Sonra programdan official rom dan India seçeneğini seçip yükledim. Bilgisayara indirmesi baya sürdü. Ben dizüstünde yapmadım, dizüstünde yapmanızı tavsiye ederim, elektirik...