lazanya kullanıcısının son içeriği

1. L

Sohbet Ve en sonunda miui 13 geldi

yükledim ve henüz sorun yaşamadım.
  2. L

Soru Telefon Reset Atıyor

benim de arasıra, ben hindistan romu yükledim, görüşme kayıy için. ona yordum.
  3. L

Rom Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

12 ağustostan beri hindistan romu kullanıyorum. aralıklarla görüşme yaparken şu ana kadar 7-8 kez telefon kapandı açıldı. başka bir sorun yaşamadım. görüşme kaydı için kullanmay devam ediyorum.
  4. L

Rom Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Redmi Note 8 ime bu akşam xiaomi Tool v2 ile Hindistan romu attım. Önce bağlandı ve FASTBOOT yazıp yeniden başlattı. Sonra programdan official rom dan India seçeneğini seçip yükledim. Bilgisayara indirmesi baya sürdü. Ben dizüstünde yapmadım, dizüstünde yapmanızı tavsiye ederim, elektirik...
  5. L

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Redmi Note 8 ime bu akşam xiaomi Tool v2 ile Hindistan romu attım. Önce bağlandı ve FASTBOOT yazıp yeniden başlattı. Sonra programdan official rom dan India seçeneğini seçip yükledim. Bilgisayara indirmesi baya sürdü. Ben dizüstünde yapmadım, dizüstünde yapmanızı tavsiye ederim, elektirik...
  6. L

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

kayıt olayı süper, sadece diğer sürümde sms bloke özelliği de vardı, o bunda yok.
  7. L

8. L

Yardım Sesi kendi kendine kısıyor

acr yüklediysen o kısıyor, acr yi sildim düzeldi.
Üst Alt