Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim cihaz da durduk yere çok ısınıyordu bi ara. Yaklaşık 1 haftadır normale döndü. Bișey de yapmadım. Daha önce çok format attım ama sorun hep devam etti. Yazılımsaldır diye düşünüyorum. Bootloader kilidini açıp farklı bi rom yüklemeyi deneyin. Ben de öyle yapacağım..
Benim cihazda da aynı durum mevcut. Normal kullanımda bile cihazın ısındığını hissediyorum bazen. 10.3.2 global sürümdeyim. Miui 11 i bekliyorum. Güncelleyip bi hard reset atarım. Umarım çözülür...
arkadaşlar merhaba. ilk sayfada paylaşılan tool ile bootloader kilidni açmaya çalışıyorum ama hata alıyorum. cihaz telefonu görüyor, fastboot moda alıyor ancak mi hesabına giriş kısmında sıkıntı yaşıyorum. yardımlarınızı bekliyorum...
Hocam şöyle ki ayarlar - ana ekran&son kullanılan kısmına girip aramayı açmak için ana ekranda yukarıya kaydır seçeneğini kapatınca sorun bi nebze olsun çözüldü. Artık yaptığım hareket daha doğru algılanıyor telefon tarafından. Ancak bazen yine takılıyor. Kaydırma hareketini yapınca tepkisiz...
Arkadaşlar cihazı tam ekran modunda kullanıyorum ; sanal tuşlar olmadan. Şöyle bi sıkıntım var. Bir uygulamada iken cihazın alt tarafından kaydırıp beklettigim zaman son uygulamalara rahatlıkla geçiyorum. Ancak arkadaki uygulamaların tamamını kapattıktan sonra tekrar aynı hareketi yapıp son...
arkadaşlar merhaba. 9t pro 6/128 versiyon ile aranızdayım. aynı cihazın 64 gb lık modeli de arkadaşımda var. telefonlar aynı yerden (batum) alındı ancak onun cihazı 10.3.3 kullanırken ben 10.3.2 sürümündeyim. benim rom global onunki avrupa galiba. avrupa sürümüne nasıl geçebilirim? bootloader...