Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuan S5 exynos için PatchROM yapmaya çalışıyorum. Fakat terminal "ERROR: couldn't find ro.build.fingerprint in build.prop" hatası veriyor. Build.prop içerisinde bu section yer almakta. Ama 2 farklı base ROM denememe rağmen aynı hatayı alıyorum. Yardım edebilcek olan geliştiriciler bana...
Telefonu recoveryden mi assistant moduna alıyorum telefon ve usb kablosu resmi çıkıyor. Bilgisayardan mi suite programını çalıştırıyorum. kabloyu takıyorum ve program telefonun takıldığını görmüyor. Hala connect usb yazıyor
PC suit moda giriyor ama bilgisayar görmüyor telefonu
Xiaomi MIUI Official Forum şu linkten bootloader kapalı için fastboot dosyası indirdim nasıl flashlayabilirim
Mi 6 sürekli donup yeniden başlıyordu. Sıfırladım. Ama kurulum ekranına girmeden yeniden başlıyor sürekli. Ne rootlu ne bootloader i açık. Recovery e de girilmiyor. Ne yapabilirim ?
Bir ay önce Mi 6 aldım. Telefon bazı yerlerde ve menülerde bir anda kitlenip kalıyor. Bazen yeniden başlıyor bazen resetliyorum. ROM ise en son çıkmış olan global kararlı sürüm. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Yoksa bir önceki versyona geri mi dönmeliyim ?