lawok89937 kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Manuel ya da OTA Update Yapılamıyor

ÇÖZÜM İÇİN KULLANDIĞIM YÖNTEM: XiaoMİToolV2 uygulamasıyla 12.5.1 sürümüne güncelledim. Ardından OTA update ile 12.5.7.0 sürümüne güncelliyorum.
  2. L

Mi Flash uygulamasına bakıyordum şimdi. Resmi bir uygulama mı bu, Mİ account girmemi istiyor? Aksi taktirde çalışmıyor çünkü 1652443798 Aslında güncellemeye çalışmamın sebebi TWRP'yi kuramayıp ROM atamamam. Onun konusunu da açmıştım.
  3. L

Cihazımın sürümü MIUI '12.0.8.0'. Telefonun kendi updater'ından güncelleme yapılmıyor "No Updates Avaible". kendi indirdiğim MIUI 12.5.1.0 sürümünü manuel olarak seçince "Can't verify update. Sorry flash to this stable version is not allowed" hatası alıyorum. System UI, Updater, System Apps...
  4. L

Yardım TWRP ekranı gelmiyor

sırf bu yüzden olmuyor olabilir mi?
  5. L

hocam valla çok minnet duyarım. MIUI 12.0.8 sürümündeyim. Nasıl yaptıysan birebir yapmak isterim
  6. L

Orange Fox çıkıyor... fix.orange diye bir site var ama ne yapacağımı bilmiyorum. kaynak, rehber var mı?
  7. L

Denedim, otomatik flashlayan script vardı ama o da olmadı.
  8. L

Selamlar, dünden beri cihazıma Pixel Experience ROM kurmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Kurulum yaparken Pixel Experience'deki resmi kurulum kılavuzunu kullanıyorum. Daha önce ROM atmadığım için yanlış bir şey mi yapıyorum yoksa USB soketlerimin 3.0 olmasından bilmiyorum ama TWRP...
Üst Alt