LaViNa kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Miui Güncelleme Ekranı

Merhaba Mıuı ekranına tıkladığımda sürekli olarak bu ekran çıkmakta mıuı eski görseli animasyonlu ekranı açılmıyor bu sorun neyden kaynaklı düzeltme durumu varmı ?
  2. L

Soru Xiaomi Redmi Note 8 pro 12.5.3 Güncellemesi Yapamıyorum

Merhaba cihazım redmi note 8 pro global bir cihaz mıuı 12.5.1 güncellemesinden sonra telefon hakkında kısmından mıuı sürümü kısmına tıkladığım hiçbir ekran açılmıyor.Bu sorun uzun süredir devam etmekte ve mıuı 12.5.3 güncellemesi için play store kısmından bildirim geliyor fakat açmak istediğimde...
  3. L

Soru Redmi Not 8 Pro Uzak Mesafede Kamera Sorunu?

Merhaba bugün Bluetooth selfie çubuğu tripod aldım.Deneme amaçlı bağlantısını yaptım ve uzak mesafeden ön kamera modunda çekim yaptım tek sorun uzak mesafeden net olmayan bir resim çekimi ile karşılaştım bu sorun nasıl çözülür .Ekstra olarak Bluetooth tuşuna basmadan telefonun kamera çekim...
  4. L

Soru En İyi Android Web Tarayıcısı?

Hem reklam engelleme hem hız açısından ve ekstra vpn destekli en iyi android web tarayıcısı öneriniz nelerdir?
  5. L

Soru Toplu Sms Gönderimi

Redmi Not 8 Pro kullanıcısıyım toplu sms gönderimi için rehberin tümünü seçme butonu nerede bulamadım nasıl gönderim sağlanıyor?
  6. L

Soru Veri Kullanımını Sıfırlama?

Merhaba veri kullanımı istatistiğini sıfırlamak istiyorum nereden yapıldığını bulamadım.
  7. L

Soru REDMİ NOT 8 PRO ÇAĞRI KAYDI ?

MERHABA REDMİ NOT 8 PRO KULLANICISIYIM ÇAĞRI KAYDI ÖZELLİĞİ BU CİHAZDA GÖREMEDİM 3. PART UYGULAMALARDA DA SADECE KENDİ SESİMİ DUYUYORUM KARŞI TARAFIN SESİ KAYIT EDİLMİYOR ÇİFT TARAFLI KAYIT EDEN BİR PROGRAM VARMI YADA BU ÖZELLİK REDMİ NOT 8 PRO YA EKLENECEKMİ ?
Üst Alt