Latiff kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Mi 11 lite video izlerken siyah renklerde bozulma

Merhaba arkadaşlar ben mi 11 lite kullanıyorum özellikle video izlerken siyah renklerde bozulma oluyor bu normal mi yada bi ayarı varmı fotoğraf ekliyorum.
  2. L

Bildirim paneli

Merhaba ben redmi not 10 pro kullanıyorum son gelen güncelleme ile önceden bildirim paneli ni aşağı çekince arka planda açık olan videonun oynatıldığı görünüyordu ama şimdi video açık olsa bile sabit olarak görünüyor bilgisi olan varmı.birde bu cihazın wifi si normal çekiyor ayar vs.varmı acaba
  3. L

Yardım Bildirim paneli

Merhaba ben redmi not 10 pro kullanıyorum son gelen güncelleme ile önceden bildirim paneli ni aşağı çekince arka planda açık olan videonun oynatıldığı görünüyordu ama şimdi video açık olsa bile sabit olarak görünüyor bilgisi olan varmı.birde bu cihazın wifi si normal çekiyor ayar vs.varmı acaba
  4. L

Yardım Hızlı şarj

Merhaba arkadaşlar xaomi mi 10 t kullanıcısıyım daha önce cihazımı 18 wat şarj aleti ile şarj ediyordum ve tam dolduktan sonra 52 saat kullanılabilir yazıyordu dün 33 ,wat orjinal şarj aleti aldım çok hızlı dolduruyor fakat buda tam dolduktan sonra 43 saat kullanılabilir yazıyor.demek istediğim...
  5. L

Yardım Hava durumu

Herkese selamlar ben xaomi mi 10 t kullanıyorum xominin kendi hava durumu uygulamasında bütün izinler açık olduğu halde konum bulamıyor konuma bastığımda konum servislerini açın ve cihazınızın kablosuz ağları kullanarak konum belirlemesine izin verin şeklinde uyarı veriyor sebebini yada çözümüne...
  6. L

Yardım Xaomi mi 10T mesaj gönderememe sorunu

Herkese merhaba ben bi kaç gün önce iphondan xaomi mi 10 T ye geçiş yaptım bu mesaj gönderememe sorunu bendede var üç gündür ne yaptıysak olmadı hattımıda değiştirdim müşteri hizmetlerini aradım bütün ayarlarda yapıldı yine olmadı çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz.mesaj gönderince...
Üst Alt