Latif ersoy kullanıcısının son içeriği

1. L

Çözüldü İmei sorunu

Telefonum yurtdışı ve imei atılmış durumda sorgulama yapıldığı zaman imei açık gozukuyor. Ama bugun bi mesaj geldi 120 gun icinde cihazınız kapatılacak diyor gelen mesajla benim telefonumda yazan imei numarası uymuyo bilgisi olan yesillendirebilirmi
  2. L

Yardım Hızlı sarj olmuyor

Telefonu gece şarja taktiğımda sabaha kadar anca doluyor 10 dakikada yüzde 2 oluyo. Hızlı şarj özelliği komple gitti çözümü nedir
  3. L

Yardım Telefonum kapanmasina 15 gün kalmis

Yaklasik 7 ay once xiaomi mi9 se cihaz almistim yurtdışı cihazdi. Kapanmasina 15 gün kalmis. Ne yapabilirim bilgisi olan yazabilirmi
  4. L

Çözüldü Yardım

Yukarda göstergelerin orada 2 veya 3 nokta oluyo sebebi nedir surekli orada
  5. L

Yardım Xiaomi mi 9 se kullanan varmı

Selamlar cihazım yurt dışı girişli henuz imei işlemi yapmadım. Yüklu olan güncelleme miui 10. Güncelleme yapmalımiyım miui11 veya 12 ye. Bu konuda bilgisi olanlarin dönüşlerini bekliyorum.
  6. L

Yardım Reklam sorunu

Mi 9 se telefonumda dosyalarıma girince reklam çıkıyor. Telefona virüs mi girdi yoksa baska bi sorun mu var
  7. L

Soru Mi9 se yardımcı olun

Merhaba mi9 se aldim ilk defa xiaomi kullaniyorum. Birkac sorum var 1- hattimı taktım, imei nin kac gun sonra kapancagini ögrenebilcegim bir yer varmi? 2-bootloader basvurusu yaptım ama bana bi sure ve gün vermedi nerden ogreniyosunuz acilcagi zamanı 3-imei yi eski bi telefonumun imeisini atsam...
Üst Alt