lastsession kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Kamera uygulaması sürüm düşürme

istediğim sürümü kurmak isteyince geçersiz paket hatası alıyorum neden acaba
  2. L

Kaldırabildim, kamera eski sürüm apk bulabileceğim bir kaynak önerisi var mı?
  3. L

Rootla yapmamin bir yolu var mi acaba?
  4. L

kamera uygulamasını kaldırıp eski sürüm kurmak mümkün mü? rootsuz
  5. L

Soru Poco X6 5G için GCam Önerisi

Poco X6 5G için ayarlı GCam Önerisi var mıdır? Pro versiyon değil.
  6. L

Yardım Ön kamerada mavi piksel

2 Gün önce telefonumun ön kamera bölümünün etrafında sanki darbe almış gibi mavi piksel izleri vardı. Diğer gün azaldığını ve zamanla tamamen gittiğini farkettim. Aradan 2 gün geçtikten sonra baktım tekrar yine benzer bir iz çıkmış. Sadece ön kameranın etrafında oluyor. Neden olabilir?
  7. L

Yardım Format için yedekleme

Telefona format atacağım. Mesajlar, rehber, fotoğraflar, notlar yani kisacasi hiçbir bilgi silinmeden nasil yedekleyebilirim? Google vs sadece fotoğraf ve rehber, mesaj gibi seyleri yedekliyor sanirim. Parca parca olmadan tüm her şeyi yedeklemek mümkün mü?
  8. L

Uygulama InstaPro v12

Snap haritası sizde de çıkmıyor mu?
  9. L

Soru Galeri silinmeyen fotoğraflar

Fotoğraf sildikten sonra çöp kutusuna giriyorum aylar önce sildiğim fotoğrafların önizlemesi çöp kutusunda başka bir fotoğrafın üstünde çıkıyor. Tamamen bu fotoğrafları nasıl silebilirim?
  10. L

Yardım Poco X3 Pro Sarj Problem

Hocam modlu insta, whatsapp kullaniyorsaniz kullanmayin. Benim cihaz maks 4-5 saat gidiyordu modlu instagrami kaldirdim su an ekran sürem 8 saat 24 dakika sarjimda 21. İlla insta ile sinirlandirmamak lazim modlu bazi uygulamalar pil sömürüyor. Ben modlu kullanmamama rağmen böyle diyorsaniz...
  11. L

Soru X3 pro arayan numara ekranda görünmüyor

Umarim olur son çare o kaldı çünkü
  12. L

Soru Ekran süresi hakkında

Pili sömüren uygulama modlu instagrammis. Sildim test amaçlı 3 gündür modsuz kullanıyorum 4-5 saat gören pil an itibariyle 9 saati zorluyor. Modlu instagram guzeldi ama şarj suremi azaltacaksa daha da isim olmaz. Yardiminiz icin tesekkur ederim. Bu arada mi pil verilerini 24 saatte resetliyor...
  13. L

Soru X3 pro arayan numara ekranda görünmüyor

Sim kartlar & Mobil ağlar bölümünde sim kart ayarlarina gir. Volte kullan ve wifi kullanarak arama yapin kisimlarini kapat. O da duzeltmezse telefonun sim kartini ikinci bolmeye değil ilk bolmeye tak büyük olan tarafa çıkıntısı var zaten. Ben bu şekilde çözdüm telefonu satmama az kalmıştı neyse...
  14. L

Öncelikle teşekkürler, telefonu full şarj edip o şekilde verileri atacağım. Onun dışında bir sorum olucak. Attığınız konuda tavsiyelerden biri; Yetkilendirme-Geri Alma bölümünü kapatma var. Ben onların hepsini kapatsam da örnek veriyorum ram temizlemeye çalıştığımda yeniden yetki istiyor ve...
  15. L

Merhaba, bir süredir poco x3 pro marka telefon kullanıyorum. İlk günden beridir şarj performansından memnun değilim. Netflix de en düşük parlaklıkta 50 dk süreli dizi izlesem şarjı yüzde 8-9 eksiliyor. Oyun oynamam instagram, whatsapp, chrome ile genel olarak wifi ile dolaştığım da aldığım ekran...
Üst Alt