lastsession kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Ön kamerada mavi piksel

2 Gün önce telefonumun ön kamera bölümünün etrafında sanki darbe almış gibi mavi piksel izleri vardı. Diğer gün azaldığını ve zamanla tamamen gittiğini farkettim. Aradan 2 gün geçtikten sonra baktım tekrar yine benzer bir iz çıkmış. Sadece ön kameranın etrafında oluyor. Neden olabilir?
  2. L

Yardım Format için yedekleme

Telefona format atacağım. Mesajlar, rehber, fotoğraflar, notlar yani kisacasi hiçbir bilgi silinmeden nasil yedekleyebilirim? Google vs sadece fotoğraf ve rehber, mesaj gibi seyleri yedekliyor sanirim. Parca parca olmadan tüm her şeyi yedeklemek mümkün mü?
  3. L

Soru Galeri silinmeyen fotoğraflar

Fotoğraf sildikten sonra çöp kutusuna giriyorum aylar önce sildiğim fotoğrafların önizlemesi çöp kutusunda başka bir fotoğrafın üstünde çıkıyor. Tamamen bu fotoğrafları nasıl silebilirim?
  4. L

Soru Ekran süresi hakkında

Merhaba, bir süredir poco x3 pro marka telefon kullanıyorum. İlk günden beridir şarj performansından memnun değilim. Netflix de en düşük parlaklıkta 50 dk süreli dizi izlesem şarjı yüzde 8-9 eksiliyor. Oyun oynamam instagram, whatsapp, chrome ile genel olarak wifi ile dolaştığım da aldığım ekran...
  5. L

Soru Note 10S Alınır mı?

poco x3 pro ile 10s arasında kaldım. X3 pro biraz daha oyun odaklı ve kamerası kötü deniyor. Ben fazla oyun oynayan biri değilim onun dışında sosyal medyada daha aktifim. Kameraya ve ekrana önem veriyorum 10s'in amoled olması daha çok beni çekiyor. Onun dışında toz ve suya dayanıklı sertifikası...
Üst Alt