Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki bende gidip gitmeyeceğini nasıl anlarım botloader kapalı yazılımsal kayitmi server kayıtmi bilmiyorum yani bende wipe datayla yapsam IMEI uçar mı şuanda yedek cihazım yok bunu kesin öğrenmem lazım ona göre yapmam gerek
Selamün aleyküm konuyla ilgili benim cihaz da server kayıtlı fakat izin problemi bende de var ve şarj konusu sanki daha çabuk gidiyor sıfırlasam fabrika ayaklarından cihazın imeisi gidermi tek IMEI mevcut yardımcı olabilir misiniz
Ya bunu sormayı unuttum ben
Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz magisk 19.3 zip linki varsa bı zahmet atsaniZ
1573115695
magisk 19.3 zip linki varmı birde onu gönderebilirsiz
Teşekkür ederim o zmn bunda kalayım ben çok sağolun mi9se telefonu boyutu için tercih ettim çok tel kırdım büyük boy bunlar ufak iphone 6 gibi düşürme riski %90 daha az ☺️ sadocanada burdan tesekkur edeyim çok meşgul ettm buraları ☺️
Anladım fakat şarj durumu az gibi sanki iyilesmemis aksine bana göre az gidiyor 10.3.3. stabil kullanırken bundan daha iyiydi sanki sizin şarj sorununuz oluyor mu hiç
Otomatik güncelleme demek senin mi8de yaptığın gibi ama farkı su telefonu aldığında hangi yazılım sürümü kuruluysa ona göre alıyor ota yi orjinal değilse böyle işte burdan yüklemek gerekiyor
Üstat demek istediğimi anlatabildim inşallah bir daha uğraşmadan otadan alsın istiyorum hep bunu yükleyince olurmu ve bunu ota bölümünden dosyalardan yükleyebilirmiyiz