Lastmaniac kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım redmi note 13 pro plus 5g izin denetleyicisi hatası

Peki bende gidip gitmeyeceğini nasıl anlarım botloader kapalı yazılımsal kayitmi server kayıtmi bilmiyorum yani bende wipe datayla yapsam IMEI uçar mı şuanda yedek cihazım yok bunu kesin öğrenmem lazım ona göre yapmam gerek
  2. L

Yardım redmi note 13 pro plus izin hatası

Selamün aleyküm konuyla ilgili benim cihaz da server kayıtlı fakat izin problemi bende de var ve şarj konusu sanki daha çabuk gidiyor sıfırlasam fabrika ayaklarından cihazın imeisi gidermi tek IMEI mevcut yardımcı olabilir misiniz
  3. L

Yardım redmi note 13 pro plus 5g izin denetleyicisi hatası

Hocam merhabalar aynı sorun bende oldu tek IMEI var sıfırlamak derken fabrika ayarlarından sıfırlama yapıldığında IMEI gitmiyormu peki
  4. L

Yardım Mi 9 se rom seçimi

Bunlardan birini yüklesem olurmu peki senin dediğin versinoyonu bulamadım da
  5. L

Bu telefonun içinde olan bı zip mi yoksa dışardan mi yüklüyoruz bı kısa link rica etsem olurmu ☺️
  6. L

Ya bunu sormayı unuttum ben Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz magisk 19.3 zip linki varsa bı zahmet atsaniZ 1573115695 magisk 19.3 zip linki varmı birde onu gönderebilirsiz
  7. L

Teşekkür ederim o zmn bunda kalayım ben çok sağolun mi9se telefonu boyutu için tercih ettim çok tel kırdım büyük boy bunlar ufak iphone 6 gibi düşürme riski %90 daha az ☺️ sadocanada burdan tesekkur edeyim çok meşgul ettm buraları ☺️
  8. L

Global olarak mi9se için küresel olani denesem mi yoksa Avrupa olanda kalmalimiyim sizce
  9. L

Üstat ben şunu O zaman bu romda kalsam daha iyi olur heralde tırstım üstat
  10. L

Önemli olan şarjı ya uzun gitseydi iyiydi diğer romları denedinizmi siz
  11. L

Anladım fakat şarj durumu az gibi sanki iyilesmemis aksine bana göre az gidiyor 10.3.3. stabil kullanırken bundan daha iyiydi sanki sizin şarj sorununuz oluyor mu hiç
  12. L

Otomatik güncelleme demek senin mi8de yaptığın gibi ama farkı su telefonu aldığında hangi yazılım sürümü kuruluysa ona göre alıyor ota yi orjinal değilse böyle işte burdan yüklemek gerekiyor
  13. L

Doğrudur twrp ile kurdum 1573108788 1573108872 Özelleştiriyorum ana ekran geri bu hale geliyor
  14. L

Yükledim oldu fakat bu sorun var ekran duvar kağıdını ve simgeleri değiştiriyorum bı saat sonra eski haline dönüyor neden acaba
  15. L

Üstat demek istediğimi anlatabildim inşallah bir daha uğraşmadan otadan alsın istiyorum hep bunu yükleyince olurmu ve bunu ota bölümünden dosyalardan yükleyebilirmiyiz
Üst Alt