larsson7 kullanıcısının son içeriği

1. larsson7

Soru Silinen Fotoğrafları Nasıl Geri Getirebilirim?

Selamlar bugün telefonda bir klasörü sildim. İçinde videolar ve fotoğraflar vardı. Bunların tamamını geri getirmenin bir yolu var mıdır? Play storedaki uygulamaları denedim ama hepsini geri getiremedi? Yardımcı olabilir misiniz?
  2. larsson7

Yardım Görüntülü Konuşma Sorunu

Arkadaşlar redmi note 7 telefonumda WhatsApp ve diğer uygulamar üzerinden yaptığım görüntülü aramalarda benim görüntüm çok kötü çıkıyor. Sanki yeşilimsi bir efekt verilmiş gibi yüzüm hastalıklı birisi gibi çıkıyor . Diğer android telefonlarda böyle sorun görmedim. Bu sorunun bir çözümü var mı...
  3. larsson7

Yardım Miui Yeni Güncelleme Reklam Sorunu

Hocam sanırım 2018'in ilk zamanlarında xiaomi dördüncüydü. Güncel rakamları bilmiyorum. Yanlış ve eski bir bilgiyi düzelltiğiniz için teşekkürler.
  4. larsson7

Soru Airdots alınır mı ?

Jbl nin 60 lira civarındaki kablolu kulaklığı ile karşılaştırırsak ses kalitesi aynı mıdır? İkisini de kullananlardan yorum bekliyorum.
  5. larsson7

Yardım Miui Yeni Güncelleme Reklam Sorunu

Dünyanın en çok akıllı telefon satan 4. markasının yaptığı saçmalığa bak. Bu reklam olayı baştan aşağı saçmalık.
  6. larsson7

Soru Miui 11'de Sorun Var mı?

Güncellemeyi yaptım hiçbir sorun yok şu ana kadar. Bildirim sorunu da kalkmış.
  7. larsson7

İndirip kuruyorum o zaman hocam. İnşallah bir sorun çıkmaz
  8. larsson7

Pardon. Redmi Note 7 forumuna açtım sandım.
  9. larsson7

Benim cihazın sürümü şu an 10.3.5. Sorunsuz kullanıyorum. Güncelleme yapanlar miui 11 de yakınlık sensörü gibi sorunlar mevcut mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Cihaz : Redmi Note 7
  10. larsson7

Çözüldü Bazı uygulamaların(eksisozluk,trendyol) aniden kapanması sorunu

Global romda da aynı sorun var.
  11. larsson7

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Beyler bu müzik uygulaması güncellenmiş. Tavsiyeleri al kapalı olmasına rağmen her açılışta reklam çıkıyor yine. Bu nasıl kaldırırım.
  12. larsson7

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Bunu telefondaki önceki gcam sürümünün yanına farklı bir uygulama olarak kurabilir miyim?
  13. larsson7

Benim telefon şu an 10.3.5 sürümünde. Cihazda herhangi bir sorun yok. 10.3.10 güncellemesi sorunlu mu? Güncelleme yapayım mı sizce?
  14. larsson7

Android 10 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
  15. larsson7

Sohbet Akıllı Saat Tavsiyesinde Bulunur musunuz?

Hocam tek tek yazamam şu an. Linke tıklayıp bakabilirsiniz kolayca. Bu saatteki özelliklerin aynısının farklı bir markası Türkiye'de 250 lira civarında. 1567689912 Bilgilendirme için teşekkürler.
Üst Alt