LARK38 kullanıcısının son içeriği

1. LARK38

Tema mıuı 12 stok rom tema problemi

Merhaba Sayın mıuı kullanıcıları, geliştiricileri ve hayranları. mıuı 12 mı9t cihazım var. mıuı hayranıyım. Bunun sebebi ise geniş özelleştirilebilir imkanlara sahip mıuı arayüzüdür. fakat bu cihaza hiç bir şekilde .mtz uzantılı 3.parti tema yükleyemiyorum. Örneğin grumpy uı adlı temayı...
  2. LARK38

Yardım Mesajlar çalışıyor bildirimi

S.a beyler cihazım mi mıx 2 Cihazda mi Globe rom yüklü. Sürekli 'Mesajlar çalışıyor ' diye bildirim alıyorum. Çözümü bir türlü bulamadım. Çözümü bilen veya sorun hakkında tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum.
  3. LARK38

Yardım rom yükleme

beyler mı mıx2 cihazıma hangi romu yuklersem yukleyim hep boot ekranın da kalıyor biri yardımcı olabilirmi
  4. LARK38

Yardım Samsung dosya yonetcisi

Beyler samsung dosya yoneticisini miui v11 de kullanmanin bir yolu var mi cihaz mi mix 2
  5. LARK38

Yardım Mi mix 2 g cam

Beyler cihazıma gcam kurmak istiyorum özellikleri ek dosyada paylaştım biri yardımcı olabilir mi?
  6. LARK38

Rehber Miui 11 3. Parti Tema Yükleme Aracı

Hocam 3.parti tema yüklendikten sonra varsayılan temaya geri dönmesini de aynı şekilde çözebilecek bir modül vs bişey yokmudur?
  7. LARK38

Rom Mi MIX 2 – Global Kararlı MIUI 11 / V11.0.3.0 PDEMIXM

Açıktı evet. Şimdi açtım telefonu. Ama güncelleme yi tekrar kurup deneyecek zamanım yok o yüzden akşam tekrar kurcalayacam.
  8. LARK38

Rom Mi MIX 2 – Global Kararlı MIUI 11 / V11.0.3.0 PDEMIXM

linkten romu indirdim. v10.4 yüklüydü kurdum. cihaz bootloop oldu açılmadı eski sürüme geçtim yine açılmıyor. yarım lazım.
  9. LARK38

Yardım Mi mix 2 rom yükleme.

Denedim olmuyor
  10. LARK38

Çözüldü ROM sıfırlandı ve telefon fastboot modunda kaldı

Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? - Flashlama Kılavuzu - Mi Community - Xiaomi buradaki yaziyi dikkatle okuyup uygularsan bi sorun olmadan açilır telefonun 1568225725 Telefonuna uygun yazilimi flashlamayi unutma. Aslinda mi flas nasil kullanilir diye yazarsan daha ayrıntili anlatimlar...
  11. LARK38

Bildiğim kadarı ile ozaman mi flash ile uygun imaj dosyasinı flashlaman gerek. Fastboot modunda yapiliyor. Forumda anlatimi youtube de videolu anlatımları var. Sakin ol ama düzeltilmesi mümkün bir sorun.
  12. LARK38

Yardım Mi mix 2 rom yükleme.

Mi mix 2 cihazıma mi globe custom romu kurmak istiyorum ama ne kadar uğraştıysam her seferinde açılış animasyonunda kalıyor farkli farkli twrp ve magisk versiyonlari da flashladim açilmiyor var mı yardım edecek.
  13. LARK38

Twrp moduna girdikten sonra bilgisayar cihazi algılıyorsa icine rom dosyasinı tekrar atip twrp aracılıği ile flashladıgın zaman düzelir kardeşim
  14. LARK38

Yardım ROMu sıfırladım (yani galiba, pek fikrim yom) YARDIM EDİN

Twrp moduna girdikten sonra bilgisayar cihazi algılıyorsa icine rom dosyasinı tekrar atip twrp aracılıği ile flashladıgın zaman düzelir kardeşim
  15. LARK38

Rom Mi Mix 2 Global Kararlı MIUI 10 V10.4.1.0 PDEMIXM [Android PIE] İndirme bağlantısı

Benim de tercihim temiz kurulumdan yana ama forumda paylaşilan güncelleme paketi recoveryden yükleyebileceğimiž tarzda. Keşke flashtool ile yükleyebileceğim paket olsaydi onla yüklerdim bende elbette.
Üst Alt