LARK38 kullanıcısının son içeriği

1. LARK38

Tema iPhone 14 Tema - MIUI 12/12.5/13

Hocam ellerine sağlık çok başarılı olmuş yalnız ayarlar uygulaması başlığı settings olarak kalmış bilgin olsun.
  2. LARK38

Uygulama MIUI için en iyi Dynamic Island uygulama önerisi

Hocam link bana da atar mısın zahmet olmazsa
  3. LARK38

Tema mıuı 12 stok rom tema problemi

Çalışmadı hocam uygulamayı klonladıktan sonra açmak için tıkladığım da uygulama bölgeniz de desteklenmiyor dedi ve uygulama kayboldu..
  4. LARK38

Hocam gerçekten çok uzun bir işlemmiş ama bl kilidini açmaktansa denemeyi yeğlerim teşekkür ederim bı bakalım sonuç ne olacak.
  5. LARK38

Merhaba Sayın mıuı kullanıcıları, geliştiricileri ve hayranları. mıuı 12 mı9t cihazım var. mıuı hayranıyım. Bunun sebebi ise geniş özelleştirilebilir imkanlara sahip mıuı arayüzüdür. fakat bu cihaza hiç bir şekilde .mtz uzantılı 3.parti tema yükleyemiyorum. Örneğin grumpy uı adlı temayı...
  6. LARK38

Mod iOS Dock modu

Hocam lsposed de miuihome indiriyorum kurmak istediğim zaman paket ayrıştırmada hata diyor modülü kuramadim bir türlü
  7. LARK38

Yardım Mesajlar çalışıyor bildirimi

S.a beyler cihazım mi mıx 2 Cihazda mi Globe rom yüklü. Sürekli 'Mesajlar çalışıyor ' diye bildirim alıyorum. Çözümü bir türlü bulamadım. Çözümü bilen veya sorun hakkında tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum.
  8. LARK38

Mod [MIUI12] Ses Motorları (Harman Kardon ~ Sound Alive ~ Pulse Audio)

Mi mix 2 için uyumlu olur mu?
  9. LARK38

Yardım rom yükleme

denendi. olumsuz
  10. LARK38

Yardım rom yükleme

yine açılmıyor 1582068754 var mı aklınıza gelen başka birşey ?
  11. LARK38

Yardım rom yükleme

hala açılmadı sence bıraz daha beklesemmi yoksa format data yapmayı mı denesem 1582068096 format data yaptım suan yine açılış ekranında bekliyorum
  12. LARK38

Yardım rom yükleme

talimatların aynısını uyguladım bakalım ne olacak sımdı açılış ekranın da 10 dakika sonra belli olur
  13. LARK38

Yardım rom yükleme

aslında bu konuda pek yeni sayılmam. cihazım global romda rootlu bir şekilde kullanmaktayım. rom yüklemek istedim mıroom indirdim cihazı twrp yolu ile sıfırladım daha sonra rom u cihaz hafızasına attım ve twrp den flashladım. mi globe romunu da denemiştim yine aynısı olmuştu. açılış...
  14. LARK38

Yardım rom yükleme

beyler mı mıx2 cihazıma hangi romu yuklersem yukleyim hep boot ekranın da kalıyor biri yardımcı olabilirmi
  15. LARK38

Yardım Samsung dosya yonetcisi

Beyler samsung dosya yoneticisini miui v11 de kullanmanin bir yolu var mi cihaz mi mix 2
Üst Alt