Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Sayın mıuı kullanıcıları, geliştiricileri ve hayranları. mıuı 12 mı9t cihazım var. mıuı hayranıyım. Bunun sebebi ise geniş özelleştirilebilir imkanlara sahip mıuı arayüzüdür. fakat bu cihaza hiç bir şekilde .mtz uzantılı 3.parti tema yükleyemiyorum. Örneğin grumpy uı adlı temayı...
S.a beyler cihazım mi mıx 2
Cihazda mi Globe rom yüklü.
Sürekli 'Mesajlar çalışıyor ' diye bildirim alıyorum. Çözümü bir türlü bulamadım. Çözümü bilen veya sorun hakkında tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum.
Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? - Flashlama Kılavuzu - Mi Community - Xiaomi buradaki yaziyi dikkatle okuyup uygularsan bi sorun olmadan açilır telefonun
1568225725
Telefonuna uygun yazilimi flashlamayi unutma. Aslinda mi flas nasil kullanilir diye yazarsan daha ayrıntili anlatimlar...
Bildiğim kadarı ile ozaman mi flash ile uygun imaj dosyasinı flashlaman gerek. Fastboot modunda yapiliyor. Forumda anlatimi youtube de videolu anlatımları var. Sakin ol ama düzeltilmesi mümkün bir sorun.
Mi mix 2 cihazıma mi globe custom romu kurmak istiyorum ama ne kadar uğraştıysam her seferinde açılış animasyonunda kalıyor farkli farkli twrp ve magisk versiyonlari da flashladim açilmiyor var mı yardım edecek.
Benim de tercihim temiz kurulumdan yana ama forumda paylaşilan güncelleme paketi recoveryden yükleyebileceğimiž tarzda. Keşke flashtool ile yükleyebileceğim paket olsaydi onla yüklerdim bende elbette.