larenuf kullanıcısının son içeriği

1. larenuf

Yardım İmei kapanmak üzere ?

Son 1 veya 2 günü var kapanmamış. Yetkili hesap dediğiniz nedir acaba ?
  2. larenuf

Yardım İmei kapanmak üzere ?

Bir akrabam birisinden telefon almış aylar önce kayıt filan bilmiyor bu tarz şeyleri. Telefonun 13 şubatta mesaj gelmiş bunu yeni farkediyor 90 gününüz kaldı diye satın aldığı kişiyede ulaşamıyor. Bootloader kilidini açım dedim aygıt yöneticisi hiçbirşey görmüyor ünlem filanda çıkmıyor imzayı...
  3. larenuf

Yardım Mi 5 Home ve Çalışan Uygulamalar Butonları Çalışmıyor

son durum nedir? Mahfuz Benim sorunum halen devam etmekte?
  4. larenuf

yaptım hocam denemediğim sey kalmadı yedek alıp fabrika ayarlarına mi dondursem diyorum acaba.. Bir sürü asisstive touch uygulaması indirdim home tuşu o şekilde çalışıyor ancak recent apps dediğimiz menü butonu çalışmıyor. Bugün 9.5.5.0 ' a güncelledim bir umut yine tık yok. Donanım testinden 11...
  5. larenuf

Arkadaşlar sabah uynadığımda home tuşu ve arka plandaki uygulamaları gösteren tuşlarım çalışmıyordu. Sadece geri tuşu çalışıyor uyandığımda telefon kapanmıştı şarja taktım sonuç bu mesela geri tuşu ile arkaplan uygulama tuşunun yerlerini değiştiriyorum yinede geri tuşu çalışıyor sadece... not...
  6. larenuf

Sohbet Spotify Aile Hesabı Katılmak İsteyenler

yer kalmadıysa yer bekleyen arkadaşlar olarak bi grup oluşturabiliriz :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. larenuf

Sohbet Spotify Aile Hesabı Katılmak İsteyenler

bende katılmak isterim varsa yer :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. larenuf

Hepsiburadadan xiaomi mi5 alinir mi ?

N11 DE cep telefonlarına %7 ekstra indirim yapan kupon var.. Kupon limiti bitmiş ama donanımhaber'de ücretsiz olarak kullandırıyorlar bi bak istersen..
  9. larenuf

Hepsiburadadan xiaomi mi5 alinir mi ?

n11'de mi 5 64 gb siyah 1300'e geliyor kart avantajları filanda var onlarıda kullanırsınız 24 ay delta garantili ama 29 aralıkta teslimatlar başlıyor ön sipariş gibi benim aklıma yatıı.
  10. larenuf

Yardım 2.el mi5 64 gb siyah bu para verilir mi ?

teşekkürler ;) bu bütçemi hayli aşıyor hocam teşekkürler..
  11. larenuf

Alış Mİ5 32/64GB SİYAH

hocam fiyat çok uygun ama siyah alırsam içime sinecek sadece yoksa fiyat çok makul.. 2.el cihazları elden alma taraftarıyım sanırım batmanda oturuyorsunuz malesef çok uzak..
  12. larenuf

world kart bulmaya çalışırken stok bitti :) hayırlısı olsun
  13. larenuf

satıcı hepsiburada delta garantili mi oluyor ?
  14. larenuf

teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.. eğer kesin olarak almaya karar verirsem dediklerinizi yapacağım birazdaha düşüneyim öğrenci olduğum için baya uğraştım, biriktirdiğimide çöpe atmak istemiyorum :)
  15. larenuf

teşekkür ederim 950 den aşağı inmiyor belki 940 yaptırabilirim.. telefona bakmaya gittiğimde başka nelerine dikkat edeyim.
Üst Alt