Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir akrabam birisinden telefon almış aylar önce kayıt filan bilmiyor bu tarz şeyleri. Telefonun 13 şubatta mesaj gelmiş bunu yeni farkediyor 90 gününüz kaldı diye satın aldığı kişiyede ulaşamıyor. Bootloader kilidini açım dedim aygıt yöneticisi hiçbirşey görmüyor ünlem filanda çıkmıyor imzayı...
yaptım hocam denemediğim sey kalmadı yedek alıp fabrika ayarlarına mi dondursem diyorum acaba..
Bir sürü asisstive touch uygulaması indirdim home tuşu o şekilde çalışıyor ancak recent apps dediğimiz menü butonu çalışmıyor. Bugün 9.5.5.0 ' a güncelledim bir umut yine tık yok. Donanım testinden 11...
Arkadaşlar sabah uynadığımda home tuşu ve arka plandaki uygulamaları gösteren tuşlarım çalışmıyordu. Sadece geri tuşu çalışıyor uyandığımda telefon kapanmıştı şarja taktım sonuç bu mesela geri tuşu ile arkaplan uygulama tuşunun yerlerini değiştiriyorum yinede geri tuşu çalışıyor sadece...
not...
N11 DE cep telefonlarına %7 ekstra indirim yapan kupon var.. Kupon limiti bitmiş ama donanımhaber'de ücretsiz olarak kullandırıyorlar bi bak istersen..
n11'de mi 5 64 gb siyah 1300'e geliyor kart avantajları filanda var onlarıda kullanırsınız 24 ay delta garantili ama 29 aralıkta teslimatlar başlıyor ön sipariş gibi benim aklıma yatıı.
hocam fiyat çok uygun ama siyah alırsam içime sinecek sadece yoksa fiyat çok makul..
2.el cihazları elden alma taraftarıyım sanırım batmanda oturuyorsunuz malesef çok uzak..
teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.. eğer kesin olarak almaya karar verirsem dediklerinizi yapacağım birazdaha düşüneyim öğrenci olduğum için baya uğraştım, biriktirdiğimide çöpe atmak istemiyorum :)