Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edit:
Paylaşım için teşekkür ederim,
Tam da uzun bir aradan sonra K60 Pro cihazıma HyperOS 2.0 yüklemeye karar vermiştim EliteRomLite_v1.12_SOCRATES_OS2.0.102.0_ChinaStable-A15.zip sürümünü yükledim. Rom da TR dil desteği varmış. Sıra geldi sizin rehberdekileri uygulamaya
Basit bir şifre kullanıyorsan o uyarıyı alman gayet normal bir durum. Şifre değiştirme ise Sağ üst tarafta kullanıcı adının olduğu yere tıkla açılan sayfada sol tarafta "Şifre ve Güvenliğe tıkla"
Ya da kısayol adresi aşağıda;
Şifre ve Güvenlik
Öncelikle geçmiş olsun. Bende K60 Pro sipariş ettim, henüz elime ulaşmadı ama anlamadım tam olarak hangi rom sonrası ya da işlem sonrası cihazınız zarar gördü?
Bu konu hakkında forum da yeni bir konu açar ya da başkalarının başına gelmemesi için detaylıca yapılması ya da yapılmaması gerekenleri...
İyi de arkadaş bluetooth kulaklık ve hoparlörden çok az ses geliyor demiş, Ahize dememiş ki?
Ayrıca ahize için telefonu komple sökmek yerine sakız ile temizleyerek aynı sonuçları alırdın..