Laqqer kullanıcısının son içeriği

1. Laqqer

Rom Xiaomi Mi6 Revolution OS (MIUI11 Android 9.0) 20.2.26 Beta Rom

Yok hayır direk olarak 9.10.31 sürümünü yükledim. Bu arada twrp sürümü ile de alakalı olabilir. Hangi sürüm kullanıyorsun?
  2. Laqqer

Aynısı benimde başıma gelmişti. İlk sayfadaki kurulum aşamasına göre yapınca açılmıştı..
  3. Laqqer

Düzeltme; Gps sorunu yaşayanlar için çözüm Go to Settings Microg settings Give all permissions no longer give more Force Quit
  4. Laqqer

Yardım Güncelleme yapamıyorum

Ota ile inen güncelleme twrp ile yüklenemez hocam
  5. Laqqer

Sohbet Bilgisayar alacağım. Yardımcı olur musunuz?

2. El temiz bulursan tabiki al derim çünkü şu anki dolar kuru ile elektronik ürünler biraz tuzluya kaçıyor. Bana kalırsa Dizüstü almanı tavsiye ederim. Çünkü taşıması kolay olur. Dizüstü alırken şunlara dikkat etmeni tavsiye ederim. İçerisinde işletim sistemi olmayan (Free Dos) ve SSD Disk olan...
  6. Laqqer

Soru IMEI için Format şartmı

Bazı Stock romlarda imei işlemleri yapılamayabiliyor, bu sebepten dolayı farklı romlar(eu rom, china rom, beta rom, düşük sürüm romlar vs) yüklenmesi ile imei işlemleri yapılabiliyor. Bu sebepten dolayı size anlayacağınız dilde format atmamız gerekiyor demiş olabilir Siz cihazınızı kesin olarak...
  7. Laqqer

Mod (31.01.20) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Camera2api-60FPS...)

O zaman yedek almaya başlayayım eu rom yolu göründü
  8. Laqqer

Mod (31.01.20) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Camera2api-60FPS...)

Bittiğini bizde biliyoruz dostum :) Çözüm üretmek yerine soruya soru ile cevap vermek..
  9. Laqqer

Zaten son beta güncel halini kullanıyorum MIUI ROM for Xiaomi Mi 6 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Benim gibi sorun yaşayan oldu mu ?
  10. Laqqer

Bende Ultra pil tasarrufu neden çıkmıyor acaba?
  11. Laqqer

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  12. Laqqer

Yardım Mi 6 Tuşlar Çalışmıyor

13. Laqqer

Tabiki var; https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/
  14. Laqqer

64 bit Mi Flash ile "Clean All" seçerek temiz bir kurulum yap.(Imei'ler uçmuyor) http://bigota.d.miui.com/V10.3.4.0.OCAMIXM/sagit_global_images_V10.3.4.0.OCAMIXM_20190527.0000.00_8.0_global_cc4f15601b.tgz
  15. Laqqer

Kullandığın Android sürümü nedir? Cihazın rootlu mu? Fabrika ayarlarına çevirip test etme şansın oldu mu ? Sıfırdan en son Global sürümü indirip kurdun mu?
Üst Alt