Lahmacun47 kullanıcısının son içeriği

1. Lahmacun47

Yardım Redmi Note 10S redmi logosunda takılı kaldı

fastboot modundayken şu komutu çalıştır: fastboot getvar product Bu sana cihazın kod adını söyleyecek. Eğer product: merlinx veya product: rosemary yazıyorsa, o zaman farklı TWRP gerekiyor. Bu çok önemli.
  2. Lahmacun47

Yardım Batarya değişimi sonrası kapanma

Belki yazılımsal sorun vardır
  3. Lahmacun47

Sohbet Sohbet köşesi

İyiymiş bende oynuyordum ama bıraktım
  4. Lahmacun47

Sohbet Sohbet köşesi

Samsung u andırıyor bana OOOOOO CALL OF DUTY
  5. Lahmacun47

Yardım Uygulama kilidi unuttum

1. Bootloader açık olduğuna göre TWRP recovery’yi fastboot ile telefona boot edebilirsin. 2. TWRP açıldıktan sonra: Wipe → Advanced Wipe → Dalvik/ART Cache ve Data kısmını seçebilirsin. Bu genelde tüm uygulama verilerini siler ve uygulama kilidini kaldırır ama telefon içindeki bazı ayarları...
  6. Lahmacun47

Yardım Xiaomi Redmi Note 12 Pro usb sorunu

1. Bilgisayarda Aygıt Yöneticisi (Device Manager) aç. 2. Fastboot modundayken telefonu tak. Eğer “Android” veya “Bilinmeyen cihaz” diye bir şey çıkıyorsa, driver eksik.
  7. Lahmacun47

Özellikle ön panel USB değil, anakart üzerindeki arka USB 2.0 portunu kullan. Mümkünse orijinal ya da kaliteli bir Type-A → Type-C kablo kullan. (Bazı ucuz kablolar “data” hattını tam desteklemez, sadece şarj yapar.) Type-C → Type-C kablolar bazı eski fastboot sürümlerinde hataya neden olur. O...
  8. Lahmacun47

Haber REDMİ K90 HAYIRLI OLSUN

Arkadaşlar geçenlerde Redmi K90 tanıltıldı.Telefon güzel ve baya güçlü ve güzel görünüyor Özellikler:Ekran Boyutu 6.59 İnç Ekran Teknolojisi OLED Ekran Çözünürlüğü 1156x2510 (FHD+) Piksel Ekran Çözünürlüğü Standardı FHD+ Piksel Yoğunluğu 419 PPI Ekran Yenileme Hızı 120 Hz Ekran Oranı (Aspect...
  9. Lahmacun47

https://dl.twrp.me/mojito/twrp-3.6.2_11-0-mojito.img İndirip adını kısaca twrp.img olarak değiştir. Sonra platform-tools klasörüne at ve şu komutu gir: fastboot boot twrp.img Cihaz 10-15 saniye içinde TWRP’ye girer. Oradan “Mount → Enable MTP” diyerek verileri kopyalayabilirsin.
  10. Lahmacun47

Yardım Redmi note 11 Pro 4G

Telefonumun şarjı bazen hızlı bazen yavaş gidiyor birşey anlamadım ne yaparsam yapayım değişmiyor
  11. Lahmacun47

Yardım Mi 11 Lite 5G NE — Şarj bitti, şarja takmama rağmen açılmıyor (siyah ekran / QDLoader 9008)

Maalesef yetkili mi hesabı lazım ve bir hata yaparsanız telefon kalıcı gider. Haberiniz olsun
  12. Lahmacun47

Yardım Redmi 12 Kasma Sorunu

4gb ram ile kasma donma normal telefon 4g mi yoksa 5g mi
  13. Lahmacun47

Yardım Mi 11 Lite 5G NE — Şarj bitti, şarja takmama rağmen açılmıyor (siyah ekran / QDLoader 9008)

O konuyu bilmiyorum ama araştırabilirim 1761474125 Tam da tarif ettiğiniz gibi, kritik düzeyde düşük şarjdayken (o 30 saniyelik geri sayım anında) sistem kendini güvenli kapatmak için kritik verileri kaydeder. O anda şarja takmanız veya sistemin kapanma sürecindeki en ufak bir gecikme/güç...
Üst Alt