lafdemligi1 kullanıcısının son içeriği

1. lafdemligi1

Yardım K20 Pro Camı

TRY 619.78 13%OFF | Orijinal Amoled yeni 6.39 ''Xiao mi kırmızı mi K20 lcd ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup için Xiao mi mi 9t kırmızı mi K20 Pro https://s.click.aliexpress.com/e/lPvvisypl Aliexpresste bu fiyatsa türkiyede Siyar155 in dediğinden aşağı olmaz
  2. lafdemligi1

Soru Ekran kaydırma ve reklam

3. Telefonun bootloader kilidi açık. Telefon açılırken unlocked yazıyor. Geliştirici seçeneklerini açıyorum kendi kendine otomatik kapanıyor.
  3. lafdemligi1

Soru Ekran kaydırma ve reklam

Ekran görüntüsü alıp kaydırma yapınca Twitter ve facebook gibi uygulamalarda uzun ekran görüntüsü alıyor ama Chrome'da ekran görüntüsünü kaydırmıyor. 2. Sorum ise Google reklamları gözükmüyor. Yerleri belli ama reklam yok. İnternet site işiyle amatörce ilgilendiğim için bu biraz önemli benim için.
  4. lafdemligi1

Tema Eleven AIUI - MIUI 11 Görünümlü Tema

Elinize sağlık tema çok güzel tek gördüğüm sorun şurası. Yine de sağolun
  5. lafdemligi1

Çözüldü Milan Pro Yazı Tipini Arıyorum

Buyrun hocam Mahmut hocam eklemiş zaten
  6. lafdemligi1

Sohbet IMEI atmadaki son yasal durum nedir?

Telefonum k20pro vodafoneda bu şekilde gözüküyor. İmei eski telefonuma ait :)
  7. lafdemligi1

Yardım Mi 9t Pro Sesli Arama Kaydı Sorunu?

Miui 11de böyle bir özellik var
  8. lafdemligi1

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

sırasıyla tüm işlemleri yapıyorum zip kuruluyor packeage_extract dosyaları açılıyor reboot system deyince no os installed! are you sure you wish reboot ? yazıyor tamam hocam bi süre bekleyince açıldı ellerinize sağlık çok sağolun :)
  9. lafdemligi1

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

dün hindistan romunu çok denedim yapamadım. inşaallah çözerim bunu.
  10. lafdemligi1

hocam globalden geçişi de tarif ederseniz sevaba girersiniz. globale bi geçtim sürüm değiştiremiyorum
  11. lafdemligi1

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Hindistan Stabil 10.4.8.0 QFKINXM indirme bağlantıları [ Android 10 ]

hocam global rom dan buna nasıl geçiş yapabilirim. twrp ile denedim olmuyor. sanırom fastboot indirme linki lazım
  12. lafdemligi1

Yardım mi 9 imei

ayarlardan fabrika ayarlarına çevirmediğiniz sürece IMEI gitmez
  13. lafdemligi1

Yardım Mi 5X Mismatching Image and Device Hatası Alıyorum

hocam dosya uzantısı tgz olması lazım. bunu yeni klasöre çıkarın. klasör ismi tek kelime olsun aralarda boşluk olmasın. tgz uzantılı dosyayı da o klasöre atın telefonunuzu gördüğünden emin olun mi flashla bu şekilde atabilirsiniz
Üst Alt