kzlln.furkan kullanıcısının son içeriği

1. kzlln.furkan

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Xiaomi redmi note 10 pro Max India 14.0.1 sürümü için hangi modem dosyasını kullanalım hocam
  2. kzlln.furkan

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Xiaomi redmi note 10 pro Max için miuı 14 geldi mi? Geldiyse nereden indirebilirim
  3. kzlln.furkan

Turkcell kullanıyorum başka Xiaomi modellerinde VoLte aktif çalışıyor
  4. kzlln.furkan

Hocam bunu kendi imeilimi yazarak flashlarsam düzelir değilmi
  5. kzlln.furkan

Xiaomi redmi note 10 pro Max orjinal qcn dosyası olan varmı hocam VoLte nin qcn dosyasından kaynaklanma ihtimali olabilir mi
  6. kzlln.furkan

Hocam ama önceden yapmıyor du 2-3 gündür böyle
  7. kzlln.furkan

Redmi note 10 pro Max yurtdışı cihaz 4.5 g ye geçtiğim zaman şebeke gidiyor 3 g de kullanmak zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim önceden yoktu bir gündür var India 13.0.7 rom ve ona uygun modem yüklü
  8. kzlln.furkan

İyi günler hocam Xiaomi redmi note 10 pro Max cihaza 13.0.7 india rom ve ona uygun modem dosyasında yükledim VoLte yide aktif ettim fakat bildirim çubuğunda VoLte simgesi gözükmüyor bunun için ne yapabilirim
  9. kzlln.furkan

hocam ben bu romu yükledim temiz kurulum yaparak ama beni main menüye atıyor twrp ye geçemiyorum ne yapmam gerekiyor
  10. kzlln.furkan

hocam ben 13.0.7 ındıa romunu yükleyip ardından bu rom'a uygun sizin verdiğiniz modem dosyasını yüklersem imeilim silinmez değİlmi
Üst Alt