kzlgl42 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Mi 14 Ultra ROOT

Hocam Dosya Büyük Oldugu İçin Siteye eklenmiyor Akşam Bir indirme sitesine yükler konu olarak eklerim size özelden attim dosyanin linkini
  2. K

Soru Samsung S24 Ultra/S23 Ultra Server Kayıt

Tamam Biliyorum Durumu Yeni Prosedürlerden Muafsin Onun İçin İyi Geliyor Sana Şuan ki Sistem
  3. K

Yardım Mi 14 Ultra ROOT

Hocam Dosyayı İndiriyorum Biraz İnince Buraya Atayım Herkes Faydalansın.
  4. K

Hocam Tavsiye Üzerine Bir Kaç Gün 5 Saniye Önce Denedim Günlük Sınır Hatası Sıfırlanmamıştı Ben Sınır Hatasına Takılıyorum Hesap Hatası Benim Şuan ki Problemim Defalarca Aynı Hatayı Aldım Almaya da Devam ediyorum. 1733128029
  5. K

Yardım Süper duvar kağıdı problemi

Hocam Buda Çöküyor. Tüm Super Duvar Kağıtları Kaldırdım Bunu Yükledim Birer Kez Çalıştı Daha Kur Demeden Çöktü Bunlarda Sorun Farkli Birşey
  6. K

Soru Direnç IMEI işleminden sonra rom atılır mı?

Hocam Direnç Sonrasında Bootloader Kilidi Neden Açılmıyor Birde Ne Gibi Bir Hata Veriyor Nerede Takılıyor yani.
  7. K

Al Bakalim Böyle Bir Hata Geldi Bilmem Kaçıncı Sefer Ve Bu Hata Gelince Sana 3-5 Günün Çok Otesinde 10-15 Gün Bekleme Veriyor Ve Ben Bu Hatayı Belki 4. belki 5. alışım. Kolayca Açılıyor Diyorsun Ya Bu Günün Yöntemi İle Kilit Açtığını Varsayarak Söyle Bakalım Kuralı Neymiş Hemen Aşalim Bu Sorunu da
  8. K

Hocam Benim Kadar Araştırmış Olamazsınız 50 Günde 30 Saatten Fazlamı Forumlarda Arastirma İle Geçirdim 😊 Yılda Üç Telefon Acabilirsiniz. Sizin Soylediginize Bakılırsa Bu Hesap Aktivasyonunu Topluluktan Yapalı 2 Yıl Olmuş. Ve Konuyu Tekrar Anlatayım 2 Yıl Önce Hyperoslu Cihaz Sayısı Örnek...
  9. K

Yardım Süper duvar kağıdı problemi

Hyperos 2.0da da düzelmedi herhalde geometri ve ay harici diğer dosyalar bir kaç aydır bozuk. Herhalde Farkında değiller Hyperos 2ye öylece koymuşlar demekki önceki mesajda Arkadaşın attigi dosyayı kurup deneyeyim
  10. K

Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

BL Kilidi mi Açık? İmei Orijinalde Kalması Gerekiyordu.
  11. K

28 Kasım İtibariyle Aldığım Maile Göre Açılması İçin Bir Yol Yöntem Bulunmuyor 1733073095 Ayrıca Günlük Cihaz Sınırı Kaç Biliyor musun ? Hyperoslu Cihaz O Kadar Arttı ki 19.00.00'da Basman Gereken Tuşa 2 Saniye Geç Basarsan Yine Acamiyorsun Kilidi Eskisinde Ben 5dkde Kilit Açtığımı Hatırlarım...
  12. K

Hocam s24u İçin Ne Sordunuz Bilemedim. Güncelleme Server Kaydını Olumsuz Etkilemez. Şuan Server Kaydı Kapalı Açılır mı Açılmaz mi Belli Değil Belki Hiç Acilmayadabilir. Evet Server Kaydı Biraz Pahalı Şuan 12 Bin Liradan Başlıyor Ve İlerliyor Eğer Yeniden Açılırsa Yoğunluk Olacağı İçin 15-16...
  13. K

Yardım HyperOS 2 Sonrası İmei gelmemesi.

Şimdi Telefonun İmeisi Gitmiş Olmasi Lazım Orjinal İmeiler gelmişse Eğer Hyperos 2.0 Kurabilirsin
  14. K

Hocam Maalesef İsler Eskisi Gibi Değil 50 Gündür Ugrasiyorum Açmak İçin Henüz Açamadım 28 Kasım'da Xiaomi Küresel Destekten de Xiaomi 14 ultra için Herhangi Bir Bootloader Kilidi Açma Yolu Ve Yöntemi Yoktur Yanıtını Aldım. Sürekli Hata Veriyor Kilit Açmak İstersen 1733040285 Bildiğim Kadarıyla...
  15. K

Yardım Youtube premium cihaz sınırı

Adres bu olması lazim. purchase-support@youtube.com internetten arastir ben hesap sınırını aşarken burayla görüşmüşüm sen yine de arastir internette. Adamlar Anormal Şekilde Nazik Kibar İnsanlar Hayran Kaldım Google'ın Destek Ekibine 😂 ---bir e-mail ile bizi sorundan haberdar edebilirsiniz. Ben...
Üst Alt